miercuri, 25 mai 2011

Un mesaj de la Arhanghelul Mihail

Transmis prin Celia Fenn 15 mai, 2011


Preaiubita Familie de Lumina, va intampin din nou cu bucurie si cu placere, in acest Spatiu al Luminii si Constiintei Superioare. Ati trecut prin multe schimbari in aceste ultime saptamani si acum energia incepe sa se stabilizeze, pe masura ce patrundeti in Pacea profunda si in Lumina Lunii Pline Wesak!

Iubitilor, ne amintim bine vremurile in care Budha a pasit pe Pamant, ancorand energia Divina Masculina a Iubirii si Compasiunii Trezite! Cat de minunat este faptul ca, acum, aceasta energie se trezeste din nou, in aceia dintre voi care se afla pe calea Constiintei Superioare si a Iubirii.

Stim ca nu va este usor, pentru ca au ramas inca, pe Pamant, atat de multi oameni care isi pastreaza vechile obiceiuri, incercand sa exprime energia Apocalipsei si a distrugerii si cautand modalitati de a activa catastrofe, prin intermediul cuvintelor si al credintelor lor.

Iubitilor, sa stiti ca aceste incercari nu vor avea sorti de izbanda, pentru ca planeta Pamant a trecut definitiv pe o noua linie temporala si cei care evolueaza impreuna cu ea, inainteaza catre stari noi, superioare, ale Constiintei, care exprima Vointa si Iubirea Divina .

Asadar, vom incepe acest mesaj prin a vorbi despre energia Divinului Masculin, care este activata de aceasta Luna Wesak, pentru ca apoi sa va vorbim despre Cheile de Aur ale Constiintei Superioare, care sunt folosite acum, pentru deschiderea portalurilor Iubirii si Harului, de catre aceia dintre voi care sunt pregatiti sa primeasca aceste daruri ale Spiritului.Luna Budha si Divinul Masculin

Aceasta luna plina anume, in 2011, reprezinta un Portal pentru energia darurilor Compasiunii ale Divinului Masculin. Dupa schimbarile si transformarile Planetei din ultimele 6 luni si dupa tot haosul care le-a urmat, a venit acum momentul sa-i permiteti acestui nou flux de energie sa aduca Pace si Compasiune in Inimile voastre.

Budha a fost trimis pe Pamant de catre Dimensiunile Superioare ale Luminii pentru a constitui o ancora a energiei Masculine Divine a Compasiunii si Iluminarii.

Aceasta energie reprezinta un pas esential pe calea evolutiei si ea constituie o punte intre capcana iluziei materiei si claritatea adusa de Constiinta Superioara.


Acum, cand sunteti pregatiti sa faceti trecerea de la a 5-a la a 6-a dimensiune a Constiintei magice, este necesar sa puteti renunta la iluzia materiala pe care o numiti „economie" si sa intrati in fluxul Constiintei Magice a creatiei si abundentei, aflat in desfasurare.

Dragilor, Pamantul este acum deplin ancorat in Interconexiunea celei de-a 5-a dimensiuni si in Vointa Divina.

Trecerea la a 6-a Dimensiune a Constiintei le permite acelora dintre voi, care sunt pregatiti sa inceapa trecerea catre Constiinta Superioara a Realitati Magice sau Cuantice, ei incepand astfel sa traiasca in aceste Taramuri Superioare ale Claritatii si Creatiei Magice .

Energia lui Budha constituie puntea de legatura intre aceste Dimensiuni ale Luminii... prima „Cheie de Aur" a Luminii, care este energia Compasiunii, dupa cum a fost ea intrupata si ancorata de Budha.

Cand este Luna Plina Wesak, acesta energie este activata intens, de catre valurile de Lumina Cosmica ce emana din Centrul Galactic, combinate cu valurile Compasiunii Divine Feminine, care sunt transmise de Lumina de Platina Shekinah, conducand la declansarea unei serii de treziri si schimbari, ce se produc pe masura ce aceia care sunt pregatiti isi folosesc Cheile de Aur, pentru a trece in Constiinta Superioara a Copilului Stelar din dimensiunea a 6-a.

Iubitilor, „Copilul Stelar" este Copilul Magic aflat in interiorul fiecaruia dintre voi – acea Fiinta de Lumina care locuieste in Inima si in Sufletul vostru si care cunoaste Bucuria si Minunea existentei Cosmice Infinite.

Este Copilul Visarii, acea parte din voi care Viseaza si Creaza, prin intermediul Razelor Cosmice ale Luminii si Sunetului. „Copilul Stelar" nu poate deveni parte din realitatea voastra, pana cand nu veti trece puntea Compasiunii catre Taramurile Superioare ale Luminii.

Atunci veti putea intra in Dansul Luminii si veti deveni maestri ai Armonicelor Luminii si ai Timpului, incepand chiar sa faceti primii pasi catre urmatorul portal, al Dimensiunii a 7-a , prin care deveniti „Ochiul lui Dumnezeu", in Forma Umana.

Iubitilor, acestea sunt Cheile de Aur, care sunt oferite tuturor celor care sunt pregatiti. Acum, cu ocazia Lunii Pline Wesak, vi se ofera Cheile celei de-a 6-a Dimensiuni, pentru a putea patrunde cu ele pe taramurile „Copilului Stelar" si pentru a deveni Maestri ai Armonicelor Luminii si Maestri ai Timpului.

Mai intai insa, iubitilor, la aceasta Luna Plina Wesak trebuie sa integrati complet energia Compasiunii si a Divinului Masculin.

Asta se poate face prin renuntarea la toate iluziile materiale, la toate legaturile cu aceste iluzii si prin trecerea la Pace Deplina si Claritate a Fiintei.

Cheile de Aur va sunt oferite cu ocazia Lunii Pline Wesak, daca meditati si va concentrati asupra acestor daruri.

Maestrul Armonicelor Luminii

Dragilor, cea de-a 6-a Dimensiune reprezinta taramul Magiei si al Vrajii – sau, daca vreti sa o exprim mai stiintific, taramul Cuantic sau ceea ce era cunoscut de Stramosi, drept Timpul Visarii. Este locul in care „realitatea" este flexibila si maleabila si in care constiinta si dorinta dau forma cauzei si efectului, pentru dimensiunile inferioare.

Cei care intra in acest loc de joaca dimensional, trebuie sa fie „curati cu inima" sau vor ramane vesnic prinsi in „sala oglinzilor" propriei lor lacomii si furii, creand in permanenta, „karma".

De aceea, in aceasta Noua Realitate, Compasiunea este puntea catre Dimensiunile Superioare, pentru ca aceia care traiesc conform Legii Compasiunii, au inima curata si nu pot fi prinsi in mrejele iluziei lacomiei si puterii.

Copilul Stelar are inima curata, cauta doar sa exploreze, sa se aventureze si sa impartaseasca darurile Spiritului. Nu exista nimic de pastrat, de posedat sau de ascuns, pentru ca toate sunt deschise si clare, in Campurile Cosmice ale Luminii, care reprezinta locul de joaca al Copilului Stelar din interior.

Calatoria prin Campurile de Lumina este necesara, pentru a putea deveni maestri ai Armonicelor Luminii. Aceasta inseamna, de fapt, sa aveti Corpul de Lumina activat si sa puteti functiona cu acest Corp de Lumina, din centrul lui aflat in Inima.

Maestrul Armonicelor Luminii este centrat in Inima si ancorat in Chakra Stea Pamant si in Chakra Stea Suflet.

Maestrul Armonicelor Luminii este capabil sa isi pastreze Corpul de Lumina in stare de Rezonanta Armonica cu Lumina si Vointa Divina si poate absorbi cu usurinta radiatiile Cosmice, in Corpul sau de Lumina.

Maestrul Armonicelor Luminii este intotdeauna deplin constient de Energia si Lumina din jurul sau si isi poate pastra in permanenta echilibrul.

Atunci cand acesta capacitati sunt stapanite si integrate, veti putea calatori cu usurinta pe razele de lumina in Campurile Cosmice ale stelelor.

Veti putea sa curgeti impreuna cu Valurile Cosmice si veti putea structura fluxurile cuantice, sub forma realitatii pe care o alegeti in procesul de co-creatie cu Lumina.

Maestrul Timpului

Iubitilor, atunci cand intrati in acest Camp al Luminii Stelare si calariti Valurile Cosmice din cea de-a 6-a Dimensiune, aveti nevoie sa fiti maestri ai timpului. In Dimensiunile Superioare, Timpul este fluid si flexibil, el nu este o realitate „fixa", asa cum pare a fi in dimensiunile inferioare.

La acest nivel Cuantic al Constiintei, veti invata sa stapaniti mai multe fluxuri de timp, in acelasi timp si veti fi capabili sa existati in mai multe cicluri sau pe mai multe linii temporale, in acelasi timp.

Sarcina aceasta nu este de loc usoara pentru Minte, care a fost conditionata sa creada ca exista numai timp linear, asa cum este el cunoscut pe Pamant.

Dar Maestrul Timpului va ajunge sa cunoasca ca tot timpul exista in Unul singur ... in Prezentul Infinit si ca totul este trait ca Unime.

Diferitele linii temporale sunt create pentru a le permite Copiilor Luminii sa calatoreasca si sa cutreiere mai multe dimensiuni ale constiintei.

Timpul este un instrument, sau o Cheie de acces in diferite stari ale Realitatii sau Constiintei. In cea de-a 6-a Dimensiune, atunci cand deveniti Maestri ai Timpului, veti incepe sa simtiti cum va puteti misca intre aceste fluxuri diferite ale Luminii si energiei Divine.Schimbarile fizice in corp

Iubitilor, pe masura ce treceti prin aceste transformari, veti simti anumite schimbari fizice. In primul rand, aceste schimbari vor activa foarte puternic glandele pineala, pituitara si tiroida.

Cei care intra in modul de viata al celei de-a 6-a Dimensiuni, vor incepe sa treaca prin schimbari biochimice si celulalare ale siemului endocrin si ale anumitor zone ale creierului, care au de a face cu perceptia si transmisia si receptia de date.

De fapt, dragilor, va veti modifica capacitatea de a receptiona transmisiunile de date si de Lumina provenind de la Mintea Superioara a lui Dumnezeu.

Acest lucru inseamna ca mai intai vor exista schimbari ale glandei pineale – schimbari care vor permite o „largire" a benzii Cosmice de receptie. In termeni fizici, asta se poate transpune in senzatii de presiune si durere musculara in ceafa, la baza craniului si in umeri.

Apoi, va incepe sa se restructureze glanda pituitara si veti avea senzatii de ameteala, vedere incetosata, sunete ciudate in urechi.

Creierul incepe sa se realinieze, nu numai pentru a putea primi noi date, ci si pentru a putea incepe sa transmita date la nivele superioare, prin transmisiuni de Lumina prin ochi si transmisiuni de sunet prin gat si glanda tiroida.

Astfel, tiroida va fi si ea afectata de aceste schimbari si transformari. In aceste cazuri, multi dintre voi vor avea simtptome assemanatoare gripei cu bronsita si afectare a sinusurilor si probleme de dezechilibru al glandei tiroide, cum ar fi bufeuri, energie scazuta sau hiperactivitate.

S-ar putea ca, atunci cand incepeti sa stapaniti Timpul, sa resimtiti „suprapuneri ale timpului". In acest proces s-ar putea sa traiti experiente intense ale Vietilor Trecute sau Viitoare, care trebuie rezolvate si integrate in orice experiente aveti de rezolvat, in mometul prezent.

Cheia rezolvarii acestor episoade este sa nu va implicati prea mult in viata trecuta insasi, ci sa recunoasteti ca aceste „schimbari" sau „suprapuneri" ale timpului reprezinta felul in care integrati datele, astfel incat sa va puteti misca cu usurinta, intre diferite linii temporale, fiind astfel liberi sa calatoriti pe Valurile Cosmice ale stapanirii Timpului.Ochiul lui Dumnezeu

la momemntul solstitiului de vara, in luna iunie si catre inceputul Noului An Planetar de la sfarsitul lunii iulie, multi dintre voi vor folosi urmatoarele Chei de Aur, pentru a intra in cea de-a 7-a Dimensiune a Luminii, in care veti deveni „Ochiul lui Dumnezeu", in limbaj arhetipal.

Egiptenii antici au inteles ca „Ochiul lui Dumnezeu" a fost locul sau starea Constiintei in care Fiinta devine un portal de transmitere a Luminii Divine si a Vointei Divine.

In acest punct, Fiinta nu ma calareste valurile Luminii, ci devine o lentila prin care se focalizeaza Lumina.

Acest lucru necesita o perfecta stapanire a Luminii si Timpului si capacitatea de a transmite si de a ancora Lumina Divina.

Aceste fiinte sunt cele care devin „Ochiul lui Dumnezeu" si care vor constitui ancore ale manifestarii Noului Pamant.

Atunci cand Lumina Divina este focalizata prin aceste lentile, Vointa Divina se manifesta in jurul lor si prin ele, permitandu-i Divinului sa se manifeste si sa creeze prin Iubire si Lumina pura.

Iubitilor, in aceasta etapa, manifestarea nu este „voia mea" ci „Voia Ta" si Fiinta serveste numai drept portal pentru Manifestarea si Vointa Divina, fara asteptari si Dorinte.

Aceasta este lucrarea Maestrilor Inaltati, aflati in Forma Umana, Aceia care stiu ca Forma Umana aflata la frecventa ei cea mai inalta, reprezinta un vehicul de transmitere a Vointei si Gratiei Divine.

Asadar, preaiubita Familie de Lumina, pentru aceia dintre voi care cauta sa creasca si sa evolueze in Lumina, sunt multe lucruri de asteptat in lunile ce vor urma.

Perioada de timp pana la alinierea din 11.11.11 va fi o una foarte puternica, de crestere si evolutie, pentru multi dintre voi care sunt gata si care sunt chemati sa faca parte din aceasta noua trezire si deschidere.

Pentru cei cu o constiinta mai scazuta, vor continua vremurile grele, deoarece vechile iluzii ale dimensiunilor inferioare continua sa creeze stres si dizarmonie, in cei care nu inteleg procesele aflate in desfasurare.

Pentru voi, pe masura ce cresteti si va dezvoltati in Lumina, lucrarea voastra va fi aceea de a pastra Compasiunea in Inima, astfel incat aceasta Iubire sa ii poata atinge pe toti cei care inca nu s-au trezil la Realitatea Noului Pamant si la potentialul ei creator pentru fiecare persoana.

Va dorim Bucurie si Iubire, in Aventurile voastre cu Lumina, Armonie si Timp!
 
Succes, fiti binecuvantati.

P.S.:
Meditatia pentru accelerarea transformarii la nivel atomic si activarea corpului de lumina se poate gasi aici (din pacate e in engleza):
 
 

 

Un comentariu:

  1. ACEST MESAJ M-A BUCURAT F. MULT CHIAR DACA ESTE DIN 2011,DECLAR CU MAXIMA SINCERITATE .CEA MAI FERICITA ZI DIN ANUL 2012, FELICIT PERSOANA CARE A SCRIS ACEST MATERIAL SI-I DORESC MULTA FERICIRE,SA FIE BINECUVANATA DE DUMNEZEU ,PACE SI LUMINA.

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...