luni, 18 decembrie 2017

Dacă bărbatul tău refuză să se schimbe, tu ai o alegere!


Irina Hakamada este candidat al științelor economice, scriitor, politician și publicist, pentru care nu există probleme ce nu pot fi rezolvate. Ea, ca o personalitate complexă şi progresivă, a reușit să se realizeze atât ca mamă, cât și ca profesionistă, în cadrul ei de activitate.

Irina consideră că principalul lucru în viață este să fii fericită! Citatele ei sunt pline de înțelepciune, de experiență și de un înțeles profund. Savuraţi!


“Lucrurile pe care femeile le fac zilnic sunt invizibile! Ele devin vizibile doar când ele încetează să le facă.”

” O ţinută perfectă îţi garantează o expresie calmă a feţei.”

“Există momente când nu se întâmplă nimic. Momente când totul este prea calm, prea tăcut… Nu-ţi fie frică de ele. Tăcerea este un lucru uimitor, pentru că ea ne arată calea spre noi înşine.”

“Dacă bărbatul tău refuză să se schimbe, tu ai o alegere: să trăieşti în continuare cu el, după regulile lui, sau în felul tău personal, dar fără el alături. Dacă nu poți decide – înseamnă că nu îţi auzi vocea lăuntrică și problema nu este în el, ci în tine.”

“Conducerea nu poate fi încercată şi apoi abandonată. Conducerea este un stil de viață. ”

“Am auzit cu urechile mele de la Dalai Lama următoarea afirmație: ”Oricât de confortabil nu ar fi să stai aşezat, cândva o să-ţi amorţească picioarele. De aceea, trebuie să-ţi schimbi poziţia.” Cred că şi în viaţă lucrurile stau aşa. Avem nevoie de schimbări, căci altfel începe să ne doară sufletul de oboseală, plictis şi lipsă a gustului de viaţă. ”

“Cel mai bun lucru, pe care îl putem da copiilor noștri este să îi învățăm să se iubească pe ei înşişi.”

“Bărbaţii nu trebuie să fie întreaga noastră lume, dar trebuie să fie una dintre componentele ei, care stă într-un rând comun, alături de toate celelalte lucruri valoroase pentru noi”

“Uneori omul se pregătește toată viața pentru discursul său principal. În celelalte cazuri, însă, discursul său principal îi defineşte întreaga viaţă. ”

“Dacă ţi se pare că nu există nicio soluție – asta nu înseamnă că ea nu există, asta înseamnă că tu nu ai puterea să o auzi.”

”Oamenii trebuie să caute în ei înşişi senzaţia fericirii, și nu să aştepte confirmarea acesteia de către altcineva!”

sursa:
http://devorbacutine.eu/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...