vineri, 30 iunie 2017

E greu să fii femeie într-o lume în care bărbaţii au uitat să mai fie bărbați.

 
Ştiţi, vă plângeţi mereu că femeile nu mai sunt femei, că nu mai au standarde înalte, că nu mai gătesc ca la mama acasă. Dar voi, dragilor, aţi cam uitat să fiţi bărbaţi. E greu să fii femeie într-o lume în care bărbaţii au uitat să mai fie bărbaţi.

Am fost minţite, când eram mai naive, că vom găsi bărbaţi capabili să ne protejeze, să ne respecte, să ne iubească, să ne asculte şi să ne înţeleagă. Am fost minţite. Vreţi doar să fiţi iubiţi şi să vi se ofere tot ce e mai bun, dar când vine vorba de oferit înapoi… Ştiţi să oferiţi doar flori atunci când greşiţi… Şi pe acelea doar cu scopul de a fi iertaţi.

Aţi început să uitaţi cum e cu prezenţa. Lucrurile nu s-au schimbat deloc din şcoală. Dacă absentezi prea mult, rişti să fii dat afară. Şi cum lucrurile nu s-au schimbat, nu e prea plăcut să fii dat afară din sufletul unei femei care te-a iubit şi te-a aşteptat… De cele mai multe ori, prea mult.

Aţi uitat complet cum e să fii un adevărat domn. Şi e al dracu’ de frumos să ai, ca femeie, un domn lângă tine. Te face să te simţi o adevărată doamnă. Îţi dă încredere în tine, te face mai frumoasă, mai fericită. Nu mulţi mai sunt cei care ştiu să fie domni, însă cu siguranţă sunt foarte mulţi cei care au pretenţia ca femeile de lângă ei să fie adevărate doamne. Păcat că nu aşa funcţionează lucrurile şi că pretenţiile, dacă nu ai dreptul să le ridici, rămân doar pretenţii, nu?!

Într-adevăr, e greu să fii femeie într-o lume în care bărbaţii au uitat să mai fie bărbaţi, dar asta nu înseamnă că nu mai putem găsi oameni demni de iubit, înseamnă doar că trebuie să fim mai selective şi să avem mai mare grijă cu cei cărora le dăm voie să ne intre în suflet. Bărbaţii adevăraţi merită întotdeauna aşteptarea pentru că aduc fericire şi zâmbete.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...