sâmbătă, 10 iunie 2017

10 sfaturi pentru femeia din tine!


M-am gândit mult timp și am încercat să scriu pe o foaie zece sfaturi pe care le-am primit de la femeile importante din viața mea.

10 gânduri prin care aș vrea să vă amintesc că sunteți frumoase și meritați tot ce este mai bun!

1) Iubește-te așa cum ești: Mama întotdeauna mi-a spus că sunt frumoasă în felul meu deși la început nu o credeam pentru că știam cât mă iubește și cu câtă bunătate îmi înțelege defectele. Fiecare femeie ascunde nenumărate complexe (de multe ori fără rost) și se subestimează. Avem prostul obicei de a ne compara cu celelalte și ne stricăm bunadispoziție gândindu-ne la fosta lui sau la cum ar arăta femeia perfectă pentru el. NU! Singurul om de care trebuie să te îndrăgosești este cel care te iubește așa cum ești! Cel care nu-ți spune defectele pe care le ai ci îți etalează calitățile! Cel care îți iubește zâmbetul morocănos dis-de-dimineață, cel care te privește cu dragoste și cel care te ajută să te iubești!


2) Alege prietenii cu multă atenție, nu pierde vremea cu bârfe și invidii. Nu asculta ce spun oamenii, nu da atenție secretelor pentru că n-are sens să te obosești cu oameni care n-au curaj pentru a spune ce gândesc și se ascund după vorbe fără rost.

3) Nu renunța la răsfățul cotidian: dacă ai un parfum preferat, cumpără-l! Îl meriți! De multe ori femeile greșesc, renunță la un mic răsfăț doar pentru a economisi ceva bani, doar de dragul celorlalți. Este un gest minunat dar nu uitați de voi! Alegeți-vă câteva lucruri absolut necesare și nu renunțați la ele! O zi pe săptămână trebuie să fie a voastră!

4) Nu uita de unde ai plecat! Ajută oamenii la nevoie, ascultă oamenii și nu-i judeca înainte de a-i cunoaște.

5) Citește! Fiți curioase, să vă hrăniți cu informații! Nu trebuie să o faceți pentru a cuceri un bărbat! Învățați pentru voi, pentru viitorul vostru, doar așa puteți fi independente și sigure pe voi! N-aveți nevoie de UN bărbat în viața voastră, aveți nevoie de ACEL bărbat care să știe ce vă place, care respectă ceea ce faceți și nu vă obligă la compromisuri!

6) Nu te baza pe aspectul fizic, fii o doamnă și nu-ți etala frumusețea pentru a ascunde lipsurile! Amintește-ți că inima se îndrăgostește, ochii doar se bucură de ce este frumos! Nu exagera, păstrează eleganța atunci când ceilalți caută cu disperare excesul.

7) Fii răbdătoare atunci când vine vorba de carieră, grăbește-te atunci când vrei să cucerești persoana iubită! Amintește-ți că ce este al tău… TREBUIE SĂ FIE AL TĂU!

8) Ai încredere doar în oamenii care îți sunt aproape, cei care îți sunt alături aproape zi de zi, cei care îți cunosc caracterul și te înțeleg fără a te judeca. Să nu crezi în cuvinte, să n-ai prea mult așteptări! De multe ori este mai bine să ai parte de o surpriză decât să primești încă o dezamăgire.

9) Fii rebelă într-un mod elegant, gândește diferit, surprinde-l cu ceva, încetează să te compari cu restul și concentrează-te asupra voastră! Concentrează-te, luptă pentru visul tău și nu capitula! Când vrei să plângi, plângi! Dar apoi trebuie să zâmbești pentru că viața este frumoasă și fericirea nu este un sentiment imposibil! Gândește diferit, gândește liber, spune ceea ce gândești fără să jignești.

10) NU ÎNJURA! Știu, sună ca un ordin și cred… că este un ordin! Mă deranjează pe mine, ca femeie, să aud o altă femeie înjurând! Îți dai seama ca bărbat! Este jenant și lipsit de educație! Oferă o impresie greșită despre tine! Amintește-ți că oamenii îți răspund după cum te adresezi! Vrei respect? Oferă respect, oferă optimism și educație și vei strânge în jurul tău doar oameni frumoși, care te reprezintă în totalitate.

Acestea sunt sfaturile mele, ale mamei mele și ale străbunicii.

Nu uitați că sunteți SUPERBE, că meritați RESPECT și sunteți LIBERE. Puteți face tot ce vă doriți!

de Maria Cristiana Tudose 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...