vineri, 18 noiembrie 2016

Da, oamenii cu suflete frumoase primesc multe greutăţi de la viaţă, dar aceste greutăţi îi ajută să fie oameni şi mai frumoşi

Ei nu se lasă descurajaţi de nimic şi nu renunţă, devin mai puternici… Oamenii cu suflete frumoase se încăpăţânează adesea să lupte cu viaţa şi, de cele mai multe ori, ei chiar reuşesc şi primesc ce îşi doresc.
 

Ştii, viaţa nu e nimic altceva decât o călătorie care îţi oferă şi bune, dar şi rele. E o călătorie în care contează fiecare pas, nu destinaţia, contează ce laşi în urma ta în timp ce te îndrepţi spre lucrurile sau oamenii pe care ţi-i doreşti. Anumitor oameni viaţa le oferă multe greutăţi, mult mai multe decât ar merita pentru că, din păcate, de lucruri mai puţin frumoase au parte adesea oamenii cu cele mai frumoase suflete, cei mai frumoşi oameni. Iar cel mai frumos lucru la ei este că luptă pentru fericirea lor şi nu se lasă descurajaţi de nimic, nici de răni ale sufletului, nici de oamenii parşivi, mincinoşi sau egoişti şi nici de dezamăgiri.

Ştii… Câteodată e chiar nedrept şi ajung şi ei să se întrebe ce au făcut să merite atâtea greutăţi de la viaţă, dar nu îşi pot răspunde, nimeni nu poate… Probabil nu au făcut ceva doar că… Viaţa îi pune la încercare pe cei mai puternici dintre noi. Ne lasă pe suflet greutăţile pe care le putem duce, ne oferă lecţii grele, lecţii pe care unii nu le vor învăţa niciodată pentru că nu sunt în stare să poarte povara întâmplărilor care le aduc după sine. Uneori avem impresia că viaţa ne pedepseşte, adesea în iubire, dar vine o vreme în care ne dăm seama că doar ne pregătea ceva mai bun, ceva ce nu puteam aprecia la adevărata sa valoare dacă nu am fi fost pierduţi sau nu am fi pierdut oameni care ne-au fost lecţii grele de viaţă. Mie-mi plac oamenii puternici, oamenii încăpăţânaţi şi frumoşi. Oamenii care nu renunţă la dorinţele lor… Îmi place să fiu un astfel de om şi niciodată nu voi renunţa să cred că eu pot reuşi orice, mai ales să găsesc un om pe care să îl merit şi care să mă merite.

Da, oamenii cu suflete frumoase primesc multe greutăţi de la viaţă, dar aceste greutăţi îi ajută să fie oameni şi mai frumoşi. Ei nu se lasă descurajaţi de nimic şi nu renunţă, devin mai puternici… Oamenii cu suflete frumoase se încăpăţânează adesea să lupte cu viaţa şi, de cele mai multe ori, ei chiar reuşesc şi primesc ce îşi doresc.

sursa:
http://damadetrefla.com

Un comentariu:

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...