luni, 16 mai 2016

Iubeşti? Atunci respectă şi ai încredere!

Postare dedicată celor care îmi scriu, suferinzi în dragoste.
 
 
Nu sunt eu o expertă în probleme de dragoste, dar cred că pentru ca o poveste de iubire să existe şi să dureze este nevoie de încredere şi respect… Pentru că dacă cei doi nu se respectă unul pe altul, dacă nu-ş respectă sentimentele şi dăruirea şi dacă nu au încredere unul în celălalt, nu cred că se va ajunge prea departe. Şi e nevoie şi de comunicare. Să-şi spună fiecare cu sinceritate temerile, aşteptările şi lucrurile care îi deranjează. Nu să se închidă în ei şi să lase îndoiala să-şi facă apariţia.

Atunci când iubeşti, arăţi…
 
Se vede în gesturi, în privire, în fapte. Şi atunci când iubeşti gândul nu-ţi mai fuge în alte părţi. Pentru că privirea ta trebuie să se îndrepte către o singură persoană: cea alături de care trăieşti bune şi rele, cea care îţi linişteşte sufletul de fiecare dată primindu-te în braţele sale, cea care îţi este alături şi care te acceptă cu minusuri şi plusuri. Şi atât.

Într-o relaţie de iubire nu este loc de mai mulţi. Doar de doi.

Iar dacă cumva toate astea nu sunt posibile, atunci pleacă. Locul tău nu este acolo. Locul tău este altundeva. Lângă altcineva.

sursa: https://pasajedinviata27.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...