luni, 30 mai 2016

Frumoşi mai sunt oamenii care mângâie…


Dar adesea sunt alungaţi de priviri urâcioase şi rele. Frumoşi mai sunt oamenii care suferă, aşteptaţi să-i vedeţi fericiţi… Atunci să-i vedeţi cât sunt de frumoşi!

Frumoşi mai sunt oamenii care mângâie… Oamenii care alină, vindecă, aşteaptă fără să se gândească la faptul că-şi pierd degeaba timpul. Frumoşi mai sunt oamenii care uită de ei şi se gândesc la ceilalţi, aceia pe care îi consideră unii proşti din cauză că fac bine şi-şi găsesc în schimb numai rău, dar mai contează? Mai contează că ne amputăm din propriul suflet doar ca să le aibă ceilalţi întregi pe ale lor? Mai contează că frângi părţi din tine dacă vezi cât de frumos se potriveşte sufletul tău printre fisurile sufletelor celor dragi?

Poate mai contează că adesea oamenii frumoşi sunt alungaţi de priviri urâcioase şi rele, acele priviri care te-ntreabă grosolan ,,Tu ce vrei să-mi mai iei?” după ce nu reuşisei să găseşti nimic acolo şi te-ai hotărât să reclădeşti tu cu iubire şi suflet totul, aşa cum ştiai tu mai bine. Adesea oamenii care mângâie habar nu au cum e să fii atins cu blândeţe.

Cei mai frumoşi oameni n-au haine scumpe, de firmă, nu umblă aranjaţi la patru ace. Cei mai frumoşi oameni sunt simpli, nu-ţi zâmbesc cu neruşinare privindu-te de la etajul zece, ei îţi zâmbesc din priviri, din buze, din suflet. Frumoşi mai sunt oamenii care suferă, aşteptaţi să-i vedeţi fericiţi… Atunci să-i vedeţi cât sunt de frumoşi! Atunci să vă daţi seama ce-aţi pierdut. Nu îşi dă nimeni seama ce diamant are în palme dacă nu e în stare să vadă decât până la suprafaţa cărbunelui. Norocoşi aceia care nu sunt orbi şi nici proşti, aşa-i?

Adesea oamenii care mângâie habar nu au cum e să fii atins cu blândeţe. Aceia care vindecă au adesea răni urâte şi cu toate astea sunt cei mai frumoşi oameni. Cu toate astea lor nu le pasă cât au de pierdut atât timp cât au de câştigat mulţumirea sufletească a faptului că nu sunt ca ceilalţi, răi şi indiferenţi.

Frumoşi mai sunt oamenii care mângâie…Dar adesea sunt alungaţi de priviri urâcioase şi rele. Frumoşi mai sunt oamenii care suferă, aşteptaţi să-i vedeţi fericiţi…Atunci să-i vedeţi cât sunt de frumoşi!

http://damadetrefla.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...