vineri, 26 februarie 2016

Dragul meu om,

 
Nu-ți spun pe nume că nu are rost și dacă stau bine să mă gândesc nici nu mă refer la o persoană anume.

Vreau să te anunț ceva. Eu nu scriu doar ca să aștern niște cuvinte pe hârtie... Nu scriu doar pentru că am creat pagina asta și ulterior blogul și vreau să le umplu cu ceva. Nu scriu pentru că mi se cere. Nu scriu ca să fac impresie sau ca să vadă ceilalți ce om minunat sunt eu sau ce bine mă pricep la înșirat cuvinte.

Eu scriu pentru că așa mă descarc. Scriu pentru că atunci când sufletul îmi plânge are nevoie să-și spună cumva durerea. Scriu pentru că trebuie să-mi "mărturisesc" cumva dorul, fericirea, emoția din suflet. Scriu pentru că așa îmi cere mie sufletul, nu pentru că nu am altceva de făcut sau pentru că vreau să dovedesc ceva lumii. 

Nu încerca să-mi ceri explicații, că nu știu dacă ți le voi putea da și nici dacă vreau să o fac până la urmă. Nu trebuie să dau socoteală nimănui pentru ceea ce simt și pentru cum aleg eu să mă liniștesc. Și nici nu-mi impune cum să scriu, că nu are rost. Eu scriu cum cred eu că e mai bine pentru liniștea mea. Nu știu dacă înțelegi ce vreau să spun, dar mi-aș dori să mă accepți așa. Și dacă vreo propoziție de-a mea te va face să tresari vreodată de emoție, eu mă declar mulțumită. Nu-ți cer mai mult. Sunt niște simple gânduri pe care le fac publice și pe care bineînțeles că tu nu ești obligat să le citești. Dar nu încerca să îmi găsești nod în papură. Poate scriu prost, lasă-mă... Nu citi, treci mai departe, sigur vei găsi ceva pe gustul tău.

Georgiana R. - Lămuriri
Pasaje din viaţă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...