sâmbătă, 28 februarie 2015

Toate sunt frumoase, unele doar au uitat asta!


Cunosc femei care au uitat cât de frumoase sunt. Femei care s-au lăsat pradă tuturor săgeţilor otrăvite şi aruncate în dreptul inimilor chinuite de atâta dor şi jale. Femei care au capitulat în faţa “cuceritorului” de suflete şi care s-au lăsat amăgite de imaginea lor ştirbită în oglindă. O oglindă atât de murdară şi de şireată încât au ajuns să se confunde cu imaginea lor văzută în treacăt. Acele femei care nu mai au curajul de a se uita în oglinda inimii, fiind acoperite ca o ceaţă densă de cea a minţii.

Cunosc femei care au uitat iubirea şi cât de frumoasă este ea. Aşa cum amnezicul uită de la mâna până la gură şi asemenea actorului cuprins de emoţie în faţa publicului, căutăndu-şi replicile ascunse în fiinţă. Femei cu chip de înger dar care şi-au tăiat singure aripile în drumul lor spintecat de amintiri. Femei cu suflet de foc dar care şi l-au îngheţat în timp şi fără martori. Femei care nu au înţeles că “Mă iubesc” înainte de “Te iubesc” e ordinea firească. Acele fiinţe care au căzut în golul minţii, lăsându-şi inima departe.

Femeia care a uitat cât este de frumoasă a uitat să fie ea. A uitat să fie femeie. Să fie bucurie, fericire şi iubire. Femeia creatoare de frumos. Născătoare de căldură şi un motor atât de puternic al vieţii. Femeia care primeşte şi care oferă înzecit. Care se lasă purtată de valul şi de energia celorlalţi şi care înfloreşte zi de zi, necontenit. O femeie la fel ca toate celelalte. Dar o femeie care a reînvăţat să se iubească şi să creadă în ea.

Femeia care a uitat să fie frumoasă este femeia uitucă de Viaţă. Este cea care a uitat să trăiască prezentul pur şi să se accepte. Femeia cu bucle sau cu părul drept, cu ochii albaştri sau căprui, mari sau mici, cu pielea fină şi aromată, cu sănii atât de potriviţi, cu buzele ei moi şi calde. Femeia cu trecut, prezent şi un viitor.

Nu există femei urâte. Există doar bărbaţi care au nevoie de ochelari! :-)

Pentru că o Femeie nu trebuie să se uite în oglindă pentru a-şi aduce aminte cât este de frumoasă. Ea trebuie doar să ştie asta şi…Atât!

de Alexandru Chermeleu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...