marți, 16 iulie 2013

Frumusețea se află în ochii privitorului

 
Iubesc oamenii frumoşi. Iubesc oamenii care vorbesc frumos, gândesc frumos şi simt frumos. Iubesc oamenii care nu îşi încarcă sufletele cu lucruri inutile şi urâte. Iubesc oamenii care nu sunt atât de încuiaţi încât să îi judece pe ceilalţi după aparenţe, pentru că ei da, aparenţele sunt înşelătoare !

Iubesc oamenii care se iubesc pe ei, dar care vor să fie mai buni, să se autodepăşească. Iubesc oamenii care ştiu să îi aprecieze pe cei din jur la adevărata lor valoare. Iubesc oamenii care ştiu să îşi asculte inima. Iubesc oamenii care gândesc înainte să vorbească şi care nu îi rănesc pe ceilalţi spunând lucruri pe care nu le gândesc sau nu le simt.

Iubesc oamenii care ştiu să ofere. Un zâmbet, un cuvânt bun, un sfat. Iubesc oamenii care dau dovadă de sensibilitate şi mai ales pe cei care fac asta în ciuda aroganţei lor aparente. Iubesc oamenii care iau viaţa în serios, dar cu lejeritate. Iubesc oamenii care trăiesc clipa şi care ştiu să ia lucrurile aşa cum vin, fără să le complice şi mai mult. Iubesc oamenii care ştiu să se bucure de viaţă aşa cum e ea, cu bune şi cu rele.

Iubesc oamenii care iubesc simplu, frumos, dincolo de orgoliu şi mândrie. Iubesc oamenii care deşi au realizat ceva în viaţă nu uită de unde au plecat. Şi iubesc oamenii simpli, fără fiţe şi care nu au nevoie de prea multe lucruri pentru a se simţi bine în pielea lor şi a fi fericiţi.

Iubesc oamenii care recunosc că au greşit şi ştiu să ceară iertare. Iubesc oamenii care nu se supără din orice lucru mic şi pe cei care nu se lasă dominaţi de furie şi orgoliu. Iubesc oamenii sinceri, oneşti, chiar dacă puţini mai sunt aşa. Iubesc oamenii care luptă şi perseverează, oricât de greu le-ar fi. Iubesc oamenii cu suflet curat.

Iubesc oamenii care mă iubesc şi mă apreciază. Iubesc oamenii care ştiu cum să îmi spună când greşesc şi pe cei care îmi oferă părerea lor sinceră atunci când le-o cer. Şi mai iubesc oamenii care nu mă consideră doar o persoană drăguţă, amabilă şi…cam atât. Iubesc oamenii care ştiu să vadă ce e în sufletul meu, fără să fie nevoie să le arăt eu. Iubesc oamenii care mă cunosc aşa cum sunt cu adevărat sau care măcar încearcă să mă cunoască. Iubesc oamenii care încearcă să mă înţeleagă chiar dacă nu întotdeauna reuşesc. Şi iubesc oamenii care îmi sunt alături, în special în momentele cele mai grele din viaţă.

IUBESC OAMENII FRUMOŞI. PUNCT

sursa aici
 

2 comentarii:

  1. "PUNCT...SI DE LA CAPAT"...am iubit, iubesc si voi iubi omul frumos din tine!...Sa fii binecuvantata cu o viata frumoasa asa cum merita sufletul tau!<3

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai mare bogăţie a unui om este iubirea. Iubirea este nelimitată şi poate fi dăruită la infinit, fără niciun efort. Trebuie doar să ne dorim să dăruim iubirea din noi.
    Mulţumesc din suflet dragă Anonim! Fii binecuvântat cu iubire şi lumină.

    Cu drag,
    Daniela

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...