miercuri, 21 noiembrie 2012

IUBIREA ESTE RĂSPUNSUL


Se întâmplă adesea ca, prin oferirea unei experienţe dure pe plan emoţional, viaţa să ne invite să creştem şi să progresăm spre o stare de conştientă mai înaltă. În cadrul acestei încercări, avem întotdeauna posibilitatea de a alege să ne închidem inima în faţa a ceea ce experimentăm, sau de a o deschide şi a dori să experimentăm ceva nou şi mai amplu. Uneori deprindem obiceiul de a ne închide inima, acesta fiind un mod de a încerca să ne protejăm, să ne apărăm, pentru a putea supravieţui.

Acest lucru ne poate conduce la a trăi, zi de zi, cu o inimă care este fie pe jumătate deschisă către experimentarea vieţii, fie complet închisă. Această experienţă de a avea, de obicei, o inima închisă nu este ceva permanent, greşit sau ce ar trebui privit cu teamă. Înseamnă doar o altă experienţă şi încercare, pe care sufletul vostru le-a cerut pentru a iniţia o evoluţie substanţială şi pentru a vă împinge să plonjaţi în interiorul vostru pentru o experienţă spirituală mai adâncă, trăită profund în centrul vostru.

“În momentul în care ai în inima ta acest lucru extraordinar, numit iubire, şi îi simţi adâncimea, încântarea şi extazul, vei descoperi că, pentru tine, lumea s-a schimbat. - Jiddu Krishnamurti

Una dintre cele mai simple modalităţi de a descătuşa energia inimii astăzi, acum, este de a-i trimite, conştient, energie plină de iubire, fiecărei fiinţe pe care o întâlniţi. Pe parcursul zilei, imaginaţi-vă că iubiţi fiecare fiinţa umană pe care o vedeţi sau la care va gândiţi. Iubirea este cheia care deschide uşa către inima voastră şi calea către sufletul vostru. Efectul acestui exerciţiu simplu şi plăcut – care, în doar câteva minute, vă va transforma energia şi vă va ridică vibraţia – este cu adevărat spectaculos. Ori de câte ori întâlniţi pe cineva – fie acela un străin, un vechi prieten sau partenerul de viaţă – concentraţi-vă să-i transmiteţi energia iubirii.

Cel mai uşor mod de a face acest lucru, este de a vă conecta cu cea mai adâncă parte a sufletului persoanei respective, prin a o privi drept în ochi, în timp ce recunoaşteţi esenţa şi scânteia Divină dinlăuntrul acesteia. Întâmpinaţi persoana cu bucurie şi deschidere – şi trimiteţi-i un gând tăcut de iubire, precum “Văd frumuseţea din interiorul tău”, “Observ Natura ta Divină”, sau “Te iubesc”. Cu cât direcţionaţi mai des, spre exterior, în mod conştient, această energie a iubirii, cu atât propria voastră inimă se deschide şi va permite să vă simţiţi plini de iubire şi complet vii.

“Cea mai mare recompensă pentru o fapta bună nu este ceea ce primeşti în schimb, ci ceea ce devii făcând-o.”

Veţi realiza că pe măsură ce inima vi se va deschide tot mai mult, veţi deveni ca un magnet care va atrage în mod constant experienţele, oamenii şi lucrurile pe care vi le doriţi în viaţa voastră. Prin simpla alegere de a va deschide inima astăzi, pe parcursul întregii zile, veţi atrage, în mod automat, mai multe experienţe care vă vor face inima să cânte mâine! În interiorul inimii voastre se află energia esenţială care stă în spatele manifestării dorinţelor voastre, în această realitate fizică.

Sentimentul şi frecvenţa specifice punctului în care inima voastră se afla acum literalmente atrag sau resping o anume experienţă sau un anume lucru din viitorul vostru. Astfel, cu cât inima voastră este mai deschisă şi mai amplă, cu atât atrageţi în viaţa voastră, experienţe bogate, pline de iubire şi putere.

Încercaţi să vă lărgiţi inima şi să vă extindeţi iubirea astfel încât ea să-i atingă nu doar pe cei cărora le-o puteţi oferi cu uşurinţă, dar şi pe cei care au nevoie de ea mai mult decât voi.

Este important să înţelegeţi că, dacă le trimiteţi tot timpul iubire celorlalţi, nu o mai lăsaţi să între în interiorul vostru. Iubirea de sine este o altă modalitate puternică de a vă deschide inima şi de a-i permite acestei imense bogăţii, să între în viaţa voastră. Un exerciţiu zilnic de iubire de sine vă va menţine o inima deschisă spre viaţă şi vă va permite să simţiţi mai multă susţinere plină de iubire, din partea fiecărui suflet din această lume. Puteţi să trimiteţi instantaneu iubire către voi înşivă, prin alegerea conştientă de a vă relaxa în inimă şi de a vă accepta exact aşa cum sunteţi. Nu trebuie decât să vă deschideţi ochii, pentru a vedea că sunteţi perfect în regulă, exact aşa cum sunteţi acum.

Observaţi cum inima voastră tinde să se deschidă, să se “înmoaie” şi să se relaxeze instantaneu. O altă modalitate eficientă de a vă spori iubirea de sine, este să vă priviţi frumoşii ochi într-o oglindă şi să vă rostiţi cu blândeţe, afirmaţii iubitoare. Spuneţi-vă lucruri ca “Te iubesc”, “Eşti atât de frumos/frumoasă” sau “Îmi place totul la tine”. Dacă inima vă este închisă, s-ar putea să vă ia câteva minute, până când energia va ajunge în interiorul vostru, dar veţi fi impresionaţi când veţi vedea cum vă veţi simţi, după ce veţi petrece doar 3 minute, trimitandu-vă această puternică energie a iubirii. Vă veţi simţi iubiţi, extinşi şi de neoprit, lucru care va fi urmat de materializarea rapidă a unor experienţe care vor rezona cu aceste puternice stări sufleteşti.

Când inima este inocentă şi zidurile au dispărut, eşti conectat cu infinitul. - Osho
 
Simţiţi IUBIREA ŞI LUMINA pe care vi le dăruiesc în fiecare zi ,cu fiecare postare ?Fiţi binecuvântaţi ! Vă iubesc!
Cu drag ,Daniela
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...