joi, 7 aprilie 2011

Va iubesc!


Va multumesc tuturor celor care ma cunoasteti, din tot sufletul si din toate tresaririle acestei zile, pe care mi-am trait-o incet, frumos (chiar de mi-am facut singurica tortul) ,,muscand cu grija din fiecare secunda - din ce in ce mai pretioase secunde cu fiecare an ce trece ..

M-au emotionat mesajele si gandurile voastre, asa cum ma emotioneaza primaverile mele si visurile pe care mi-e si frica sa le despachetez, uneori. Chiar am si plans astazi citind atatea mesaje!

In rest…ce poate fi spus? Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti, sa fiti in primul rand sanatosi si fericiti cum n-ati fost pana acum si sa-i invaluiti pe toti cei dragi cu iubire si speranta…sa le daruiti ca pana acum cate putin din sufletele voastre frumoase…caci asa vom deveni mai buni…

LA MULTI ANI si voua, dragi prieteni, cu dragoste, noroc si mai ales SANATATE!

Va iubesc pentru cuvintele voastre! Si simt ca va cunosc, desi nu va cunosc. Simt ca sunteti parte din mine…

Mi-as dori sa va intalnesc intr-o zi. As pleca fruntea in fata voastra si as avea multe sa va spun …si as fi fericita!

Dar pana atunci va multumesc ca ne-am intalnit totusi…asa, prin cuvinte…

***********

Nota : Am creat acest blog tocmai astazi, de ziua mea. Poate este o intamplare sa fie creat tocmai astazi , poate nu, dar in mod sigur Dumnezeu a planuit aceasta, facandu-mi astfel un minunat DAR de a avea ocazia sa ma manifest prin El, cu tot ceea ce voi posta aici pe acest blog. Prieteni dragi mie m-au sfatuit de ceva timp sa-mi creez un blog personal, am visat ca asa va fi si iata , visul lor si al meu s-a implinit. Nu am talent de scriitor, dar in mod garantat ceea ce voi posta si veti citi, va rezona cu mine, cu insasi fiinta mea si ma consider un om norocos, caci Dumnezeu se manifesta prin mine astfel, prin tot ceea ce fac si gandesc .

Sper din toata inima sa va fie cu folos tot ceea ce veti citi si de ce nu, veti evolua spiritual alaturi de mine .

Cu infinita Iubire si Lumina ,
Daniela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...