duminică, 29 iulie 2012

Rugăciune puternică pentru momentele grele ale vieţii


Binecuvântarea Domnului Iisus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, să fie pururea cu mine.....!O, Dumnezeule Mare, mântuieşte-mă de toate relele; o, Dumnezeule Mare, care ai hărăzit mângâiere tuturor Sfinţilor, hărăzeşte-mi-o şi mie, care ajuţi şi sprijini toate lucrările, ajută-mă şi sprijină-mă în toate nevoile, scapă-mă de toate primejdiile, de toţi duşmanii văzuţi şi nevăzuţi.

În numele Tatălui care a creeat lumea, în numele Fiului care a răscumparat-o, în numele Sfântului Duh care a împlinit legea în toată a ei desăvârşire.

Binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl care cu cuvântul a zidit lumea, să fie pururea cu mine ......!

Binecuvântarea Sfântului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, să fie pururea cu mine ... !

Doamne, norii grei ai nenorocirilor şi ai supărarilor se abat asupra capului meu şi întristările sfâşietoare mă copleşesc, dar mă mângăi că Tu mă iubeşti şi această încredinţare mă încurajează. Plin(ă) de nadejde în dragostea şi bunătatea Ta, nu voi lăsa să mă biruiască împotrivirile soartei, ci mă voi lupta cu curaj, căci numai cu ajutorul Tău voi reuşi.

La tine, dar Preabunule Doamne, alerg şi mă rog: vino grabnic şi mă mântuie cu puterea Ta, cu mila Ta, precum ai mântuit şi pe Petru cel ce venea pe apă; întinde-mi mâna ca şi lui şi mai presus Doamne dă-mi sănătate şi..........(se spune o singură dorinţă).

Doamne, ai milă şi nu zăbovi şi primeşte cu bunătatea Ta rugaciunea mea ce o fac către Tine, apără-mă cu Harul Tău şi ajută-mă sa fiu statornic în angajamentul ce-l iau faţă de Tine: de a da o bucată de pâine la săraci şi de a mă ruga pentru cei aflaţi în primejdii sau suferinţă şi pentru mântuirea tuturor oamenilor.

Trimite Doamne binecuvantarea Ta peste duşmanii mei cunoscuţi....(se spune numele) şi necunoscuţi şi indreaptă-i cu gânduri bune spre mine şi spre toţi ai casei mele.

Tu Doamne, doreşti ca omul să trăiască în unire şi dragoste pe pământ.

Fă-i şi pe cei ce mă asupresc, mă urăsc, mă chinuiesc, ma năpăstuiesc, mă descurajează, ma desconsideră, să cunoască milostivirea Ta şi luminează-le Tu , Doamne, inima lor şi fă-o primitoare de dragoste, ca să trăim în deplină unire, cu inima curată şi ne iartă nouă greşelile, precum iertăm celor ce ne greşesc noua.

AMIN!

Multumiri autorului necunoscut
 

62 de comentarii:

  1. ... eu as zice ca ar trebui spusa in fiecare dimineata, nu numai in momente de cumpana si tristete...fara sa-mi dau seama ca exista asa o rugaciune eu in fiecare zi o spun in mod mai simplificat , asa cu cuvintele mele, si o mai spun de cate ori imi limpezesc gandurile si incerc sa ma adun.... sau de cate ori trec pe langa o biserica (troita)...credeti-ma ,imi da forta necesara si puterea sa merg inainte sa pot razbate in tot ceea ce se intampla pe durata zilei pe care o traiesc iar a doua zi ,ii multumesc lui Dumnezeu pentru ziua pe care mi-o da si o iau de la capat ... Namaste

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este draga Anonim ,te poti ruga oricand si oriunde...
    Tatal Ceresc ne aude rugaciunile si ne raspunde in modurile care sunt cele mai bune pentru noi. Cand ne rugam zilnic cu credinta, in mod sincer si cu intentie adevarata, vedem influenta lui Dumnezeu in viata noastra pe masura ce primim indrumare divina si binecuvantari. El ne poate avertiza de pericol sau ne poate intari pentru a rezista ispitei. El ne iarta pacatele daca ne pocaim si ne va permite sa ne simtim mai aproape de El.
    Namaste !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc. Imi e de mare folos si am primit-o intr-un moment greu al vietii mele.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze!
    cu iubire!

    RăspundețiȘtergere
  4. doamne ajuta si pe fata mea care sufera de cancer sa se faca bine si sa-si recupereze vederea

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta Cornelia , ii doresc vindecare fiicei tale .Va recomand sa cititi amandoua acatistul Sfantului Nectarie. http://www.iubiresilumina.com/2012/11/rugaciune-catre-sfantul-ierarh-nectarie.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ajuta-ne pe mine si pe fiica mea ALINA sa trecem de necazurile in care ne aflam si da-ne putere si intelepciunea de a gasi o cale mai buna de a ne castiga existenta si de a munci cinstit.Apara-neDoamne de toti dusmani nostri vazuti si nevazuti sizda-ne noua inteleptiunea de a gqsi o cae mai bun pentru a reusi sa muncim si sa ne asiguram hranaq necesara si sa reusim s ne platim toate datoriile.Iti multumim doamne pentru tot ce faci pentru noi si pentru ca ne veghezi zi si noapte.
    Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta ma si pe mine in necazul in care ma aflu Acum in prag de divort cu mamma bolnava farà casa farà servici farà bani inconjurata de CEI cw mi Fac rau si pe care i iubwsc.Doamne daca am pacate asa grele si EU Nu stiu iarta ma si ajuta ma sa Nu mai Fac.Mi e tare tare greu..

      Ștergere
  7. Doamne ajuta-ma sa ma inteleg cu sotul meu,sa nu ne mai certam si sa ne iubim.Fereste-ma doamne de divort si scandaluri.Iti multumesc doamne pentru sanatate si te rog trimite in casa mea liniste,pace si iubire.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc,Daniela,pentru rugaciune.Sper sa-mi fie de folos.Chiar am nevoie.Fi binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc pentru aceasta rugaciune, ma rog ca oamenii sa nu mai sufere, sa nu mai fie rai, sa nu mai existe boli si foamete printre noi! Multumesc Doamne pentru tot ce mi-ai dat si imi vei mai da! Pace tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne ajuta! ajuta pe toti ce sant necajiti si ajutane si pe noi dane sanatate si binecuvanteaza ne si pe noi cu un copil indeplinestene si noua dorinta de a deveni parinti . VA ROG DACA STITI CE RUGACIUNE TREBUIE SA FAC ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea sau dragul meu, orice acatist este folositor atât timp cât îl citeşti cu credinţă. Cum se spune, ceea ce la oameni este cu neputinţă, este cu putinţă la Dumnezeu.
      În cazul tău, am auzit că este folositor acatistul Sfinţilor Părinţi Ioachim şi Ana, părinţii Fecioarei Maria. Se citeşte 40 de zile cam la aceeaşi oră din zi cu o lumânare aprinsă şi cu credinţă. Şi Sfântul Nectarie face minuni.
      Puteţi să vorbiţi şi cu un preot despre această problemă, ajutându-vă şi cu anumite rugăciuni. Doamne ajută!

      Cu iubire şi lumină,
      Daniela

      Ștergere
  11. buna ziua sunt in mare necaz sunt la munca si toata lumea ma uraste e un cosmar viata mea va rog sa ma ajutati

    RăspundețiȘtergere
  12. Bună ziua dragă Anonim.

    Îmi pare rău să aud astfel de vorbe însă aș vrea să te întreb: tu, cum privești acea lume care spui că te urăște? Știi...se spune că frumusețea se află în ochii privitorului. Atât timp cât nu vei face pace în interiorul tău și nu îți vei cere iertare ție și celor ce zici că te privesc rău, (poți face aceste iertări și în gând, cu inimă sinceră) nimic nu se va schimba în bine. Dacă lucrurile sunt chiar atât de grave, poți vorbi cu un preot și acesta îți poate da anumite acatiste pe care să le citești sau, îți poate citi chiar el, o rugăciune. Trebuie doar să ai credință. Altă formulă magică de înlăturare a acestei stări ce te macină, din păcate nu cunosc. Pe acest blog vei găsi și alte soluții la frământările tale. Doamne ajută!

    Cu drag,
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua.De ceva vreme imi caut un loc de munca,dar peste tot usile mi-au fost inchise si pentru mine acest lucru a devenit un stres foarte mare,sunt o persoana echilibrata si totusi mi-am pierdut acea liniste sufleteasca de care am nevoie,v-as fii recunoscatoare daca ati dorii sa-mi oferiti un sfat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cieste acatistul Sf.Fanurie 40 de zile la o luminare aprinsa.Ajutorul va veni foarte repede dupa citeva zile,dar continuati rugaciunea timp de 40 zile.Sint foarte multi ani de cint eu am numai servicii bune atit in tara cit si in strainatate acumDar mie acest acatist al Sf Fanurie imi da o stare de pace si liniste in suflet in general.Iti va aduce spor si liniste in casa.Doamne ajuta!

      Ștergere
  14. Bună ziua. Poți citi acatistele Sfântului Nectarie și Sfântul Mina. Amândoi sunt grabnic ajutători. Trebuie citite cel puțin 40 de zile, cu credință și bine ar fi cu o lumânare aprinsă. Doamne ajută!

    Cu drag, Daniela

    RăspundețiȘtergere
  15. Seara buna. Sunt descursjata nespus. Sunt de trei ani in strainatate si de cind am venit nu mai am nici liniste, nici succes, nici fericire, in general totul e la minus zero.... Uneori imi pare ca nu voi mai ajunge acasa sa mi vad mama si fiica. Nu am nici intelegere, fiindca mama,de exemplu, crede ca daca toate vecinile ce sunt su ele peste hotare au si agonisesc,atunci de ce eu nu am... e greu de explicat....nu pot stringe un ban, cu lucru- greu...am fost si fara casa si fara masa sub cerul liber si le primesc ca pe ispite, dar... cit mai pot fi ispitita? Nici cu sotul nu e miere... am obosit de tot sunt ca intr un labirint fara iesire.... traiesc cu frica in ziua de miine.... scap de o nevoie dau de alta... ultima ce am avut e ca am fost fara servici o perioada; m am angajat, insa din lipsa banilor nu plateam chiria la timp si stapinul ne roaga sa parasim casa intro saptamina.... nu stiu ce se intimpla.... sunt invidiata si vorbita urit de cei ce ma cunosc si cei ce nu ma cunosc.... su credeti ma ca sunt toate impreuna, una peste alta..... ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună ziua. Îmi pare rău să aud astfel de necazuri și te rog să mă crezi că nu știu ce sfat să-ți dau astfel încât să ieși din situația în care te afli. Știi, unii dintre noi suntem mai "loviți" decât alții și ne întrebăm de ce tocmai nouă ni se întâmplă. Tu singură ți-ai dat răspuns, fiind ispite. Singurul lucru ce-l poți face este să nu-ți pierzi credința și mai ales nu dispera! Poți să vorbești cu un preot care îți poate citi o rugăciune mai specială. Și ce ar fi să te întorci acasa!

      Cu drag,
      Daniela

      Ștergere
  16. Încă o dovadă în plus să nu disperăm, citind aceste rânduri: „...Gândeşte-te că Stăpânul a fost prigonit chiar din scutece, că Cel ce ţine lumea a fost aruncat în pământ barbar, fiindu-ne nouă pildă, ca să nu ne pierdem curajul în încercări. Adu-ţi aminte de patimile Mântuitorului! Câte ocări n-a suferit pentru noi! Unii îl numeau samaritean, alţii că are în El pe diavolul, că e mincinos şi profet mincinos. Spuneau: "Iată om mâncător şi băutor de vin"; "Cu domnul dracilor îi scoate pe draci". Ce ai de zis când L-au dus să-L arunce în prăpastie şi când L-au scuipat în faţă? Ce ai de zis când L-au îmbrăcat cu hlamidă, când L-au încununat cu spini, când se închinau Lui în bătaie de joc, când îl batjocoreau în tot felul? Ce ai de zis când îi dădeau palme, când L-au adăpat cu oţet şi fiere, când L-au lovit cu trestie peste cap, când îl barau câinii aceia setoşi de sânge? Ce ai de zis când era dus gol la patimi, când toţi ucenicii L-au părăsit, când unul L-a vândut, altul L-a tăgăduit, iar ceilalţi au luat-o la fugă, şi numai El stătea gol în mijlocul mulţimii aceleia? Că era atunci o sărbătoare care i-a adunat pe toţi. Ce ai de zis când L-au răstignit în mijlocul făcătorilor de rele, ca pe un făcător de rele, când stătea pe cruce neîngropat, că nici nu L-au coborât de pe cruce până ce nu L-a cerut cineva ca să-L îngroape? Adu-ţi aminte că nu I s-a făcut slujbă de înmormântare şi că au răspândit zvon rău împotriva Lui: cum că ucenicii L-au furat, că n-a înviat. Adu-ţi aminte că şi apostolii au fost izgoniţi pretutindeni, că stăteau ascunşi şi nu puteau să se arate în oraşe. Adu-ti aminte că Petru a fost ascuns de Simon curelarul iar Pavel, de o vânzătoare de purpură, că nu aveau încredere în cei bogaţi. Dar pe urmă toate s-au limpezit. Tot aşa şi acum, nu te întrista!...”

    (Sfântul Ioan Hrisostom, Scrisori din exil)

    RăspundețiȘtergere
  17. Iti multumesc din suflet... Cu credinta si rugaciuni voi iesi din toate nevoiele. Doar sa i dea Dumnezeu mamei mele sanatate si zile ca sa ajung sa o vad.... Fii sanatoasa si sa te ajute Dumnezeu in ceia ce faci, caci sfaturile pe care le dai iti ung inima si dau sperante! Iti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ziua ,am o mare rugaminte daca se poate sa ma indrumati cu un sfat in legatura cu problema mea
    am 2 copii ,sotul a plecat in alta tara de 3 ani nu a venit si ne a lasat
    in timpul casniciei avea unele scapari ,cu femei ,jocuri dar,in special cu femei mult mai mari ca el
    acum e cu o doamna mai mare ca el cu 8 ani
    noi il iubim si dorim sa vina in familie
    ce ma indrumati sa fac
    parca acea femeie i a luat min tile !!!!!!!!!!!!!
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga mea, nu poți decât să te rogi, pentru revenirea lui acasă, la copii. Nu vreau să judec, nu am acest drept dar, de obicei se spune în astfel de situații, că vina este în egală măsură a celor implicați, soț și soție. Fiecare are partea lui de greșeală care duce mai devreme sau mai târziu, la destramarea cuplului.
    Ce mai poți să faci? Să mergi la un preot și să-i spui oful tău și acesta te va îndruma spre un anumit tip de rugăciuni. În același timp, te poți ruga Lui Dumnezeu și negreșit, se va lumina situația voastră. Dacă nu va fi așa, înseamnă că aceasta îți va fi calea și te vei dedica copiilor tăi, însă, iubirea poate reveni oricând. Te rog din suflet, NU dispera!

    Cu iubire și lumină,
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  20. Sotul meu e bolnav de cancer, mezoteliom pulmonar, doctorii nu i-au dat nicio sansa, face tratament cu citostatice si se simte tot mai rau desi inaint de a afla diagnosticul s-a simtit foarte bine, nu s-ar fi zis ca ar avea vreo boala, chiar si analizele au fost bune dar acum dupa ce l-au deschis pt extirparea tumorii si au vazut ca nu o pot scoate, facandu-i doar biopsia, starea lui de sanatate s-a deteriorat galopant. El a fost cel care mi-a dat curaj si putere sa infrunt greutatile, dar eu oricat incerc nu reusesc sa-l fac sa mearga mai departe si sa infrunte boala. A fost mereu credincios si a trait in pace si intelegere, a fost un om bun, cinstit si harnic, n-a fost nici fumator si nu a exagerat prea tare nici cu bautura. Nu pot sa cred ca asa dintr-o data sa se lase doborat. Sper ca Dumnezeu sa ne ajute sa mai putem o perioada de timp sa ne bucuram de copiii si nepotii pe care ni i-a dat si sa nu le umbrim bucuria cu bolile si necazurile noastre care au devenit si ale lor.
    Doamne, ajuta pe toti cei napastuiti si ajuta-ne si pe noi asa cum ne-ai ajutat totdeauna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, te rog să nu îţi pierzi speranţa în vindecarea soţului tău. Multe boli au fost vindecate cu ajutorul rugăciunilor, inclusiv cancerul. Te rog să citeşti această postare http://www.iubiresilumina.com/2012/11/rugaciune-catre-sfantul-ierarh-nectarie.html şi să vizionezi videoclipul de la sfârşitul acesteia, cu minunile Sfântului Nectarie.
      Doamne ajută cu sănătate.
      Cu iubire şi lumină, Daniela

      Ștergere
    2. Dacă nu poţi accesa direct de aici acest link, http://www.iubiresilumina.com/2012/11/rugaciune-catre-sfantul-ierarh-nectarie.html
      te rog să îl deschizi într-o pagină nouă de google

      Ștergere
  21. Doamne ajuta-ma sa nu-mi pierd casa...Amin !

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamne, ajuta-ma sa trec peste iubirea ce i-o port! Ajuta-ma sa trec peste suferinta din sufletul meu facut bucatele! Daca vrea sa se intoarca la mine asa sa fie, si daca nu, sper sa fie fericit! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  23. Așa este, dacă va vrea să se întoarcă la tine, o va face. Dacă nu, să te retragi în demnitate este tot ce poți face! Timpul vindecă orice rană care nu este în mod garantat, din iubire. Dragostea este benevolă, frumoasă, generoasă şi nu face rău nimănui. Nu poți iubi la comandă - şi mai e vorba aceea "dragoste cu sila nu se poate"!
    Liniște să ai, te îmbrățișez cu drag,
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  24. M-am certat cu persoana iubita si am gresit,am intrat in jocul lui si am ajuns la unele jigniri mult prea grave,nu imi doresc altceva decat sa ma linistesc si sa se linisteasca si el,imi pare rau de tot ce sa intamplat,a ajuns ba chiar sa ma dracuiasca iar eu la randul meu sa-i raspund la fel,nu vreau nimic altceva decat linistirea spiritelor,m-a mintit iar eu am cerut explicatii si de aici lucrurile au luat o intorsatura urata chiar cu amenintari,dragoste cu sila nu se poate,am insistat atat de mult pana cand am ajuns sa mi se reproseze ca este hartuire,ma intreb unde am gresit?am fost sincera si mi-am pus sufletul pe tava ,am fost inselata si mintita si aveam dreptul la o explicatie,nu vreau nimic altceva decat atat eu cat si el dar si persoana care este langa el acum ,,,,sa ne linistim toti sufleteste si sa terminam cu ura aceasta,ptr.ce atata rautate,nu ajuta la nimica.Vreau sa ma rog dar sincera sa fiu nu stiu cum sa o fac ptr.ca rugaciunea sa-mi fie ascultata,nu doresc decat indreptarea raului in bine,,,,,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, scuza-ma ca iti dau un raspunt scurt, dar, primul gand si primul sfat ce ti=l pot da in acest moment, este acela de a te sfatui sa citesti, timp de 40 zile, "Paraclisul Preasfintei Nascatoare De Dumnezeu" care se zice la intristarea sufletului. Este foarte puternic in asemenea situatii. Si daca esti o persoana credincioasa, poti merge intr-o biserica, la icoana Maicii Preacurate si cu o rugaciune sincera, te va linisti. Te rog nu dispera!

      Cu iubire si lumina,. Daniela

      Ștergere
  25. Doamne lumineaza-ne mintile in cuplu,da-ne intelegerea si linistea de care avem nevoie,impacarea si iubirea ce exista odata,ajuta-ne sa trecem peste toate greutatile din relatia noastra si ajuta-ne sa fim iar fericiti unul langa altul,alunga doamne relele din jurul nostru si ne ajuta sa convietuim in pace si intelegere.I-ti multumesc doamne pentru sanatate si pentru zilele ce ni le dai

    RăspundețiȘtergere
  26. De putin timp trec o perioada foarte grea am pacatuit si mintit cer iertare doamne dar unica persoana pe care oai aveama lasat si sufar enorm va rog stiti vreo ragaciune va rog ca nu mai pot sufar si plang mereu cer iertare in fata lui dumnezeu si va rog cu o rugaciune puternica nu mai pot

    RăspundețiȘtergere
  27. Am incercat sa-mi scot durerea din suflet de mic copil. Am crescut fara parinti de si traiesc.ce ieste mai dureros sa auzi de la persoana ce tia dat viata .ca nu simte nimic pentru copii iei pot spune ca ma marcat pe viata .am incercat sa scot toata ura din mine dar nam putut si stiu ca nu e bine .Mai rau ieste ca acum cinci ani sa separat femeia de mine avem un baiat de 11 ani si durerea mea este ca nam putut sa fiu langa el mereu pentru ca mama lui la schimbat mult fata de mine si an ziua de azi nu ma mai cauta. Ce pot face pentru liniste mea sufleteasca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău dar, te rog NU dispera!
      Încearcă să vorbeşti cu un preot despre tot ceea ce simţi. Acesta îţi poate da binecuvântare să citeşti anumite acastite care sunt de mare folos pentru liniştirea ta.
      Eu ţi-aş recomanda să citeşti timp de 40 zile Paraclisul Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu care se zice la întristarea sufletului şi la vreme de nevoie. Mie mi-a fost de mare folos când am avut sufletul încărcat. Te ajută să scoţi şi mai mult ura din tine. Lasă-te în Voia Lui Dumnezeu şi va fi bine.

      Te îmbrăţişez cu iubire şi lumină, Daniela

      Ștergere
  28. Fa doamne posibilul sa ma împac cu alex sa fim ca inainte te rog doamne fa sa tina la mi ne cum tin eu la el

    RăspundețiȘtergere
  29. Doamne ajuta neputintelor noastre!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ce se cites te pentru uita re a rau lui facut de o persoana si chiar uita re a persoanei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeşte timp de 40 de zile, Paraclisul Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu care se zice la întristarea sufletului şi la vreme de nevoie. Mie mi-a ajutat, sper din toată inima să-ţi ajute şi ţie.

      Daniela

      Ștergere
  31. Doamne,Te dog,ajuta-ne sa trecem peste aceste necazuri,de boala si suferinta,pe sotul meu,fiica mea si pe mine. In Tine,Doamne,imi este speranta.Te rog,Doamne Ajuta-ne,ca doar la Tine,ne este dperanta.Manuela

    RăspundețiȘtergere
  32. as vrea sa mi recuperez sotul și copii am nevoie de ajutor de 1an și 6luni suntem despartiti și ink îl iubesc

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna seara,am mari probleme cu sotu,,vreau doar sa traiesc linistita cu copii mei,,dar el face scandaluri si amenintari,,

    RăspundețiȘtergere
  34. Doamne bunule Dumnezeul nostru al tuturor,ai Doamne grija de noi sa fim sănătoși,fa-ne Doamne mai buni si alunga vrajba dintre noi oamenii cei păcătoși,iartă-ne Doamne păcatele si ajuta-ne sa nu mai facem altele . Amin!

    RăspundețiȘtergere
  35. Domne ajutama sa ma inpac cu iubita mea te rog frumos.

    RăspundețiȘtergere
  36. Bună seara, am și eu o mare problemă în familie. Tatăl meu este alcoolic și este violent cu mama mea si ne vorbește urât, ne înjura ,pe mama ,pe fratele meu îl amenința ca il bate. E din ce in ce mai rau. Ne este frică să stam cu el în casă. Ce rugăciune ar trebui să fac ca să se liniștească? Va mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai indicat ar fi ca mama ta sa vorbeasca cu un preot. Acesta ii poate da, cu binecuvantare, anumite acatiste sa citeasca. Ca prim ajutor, ar putea sa citeasca Paraclisul Presfintei Nascatoarei de Dumnezeu care se zice la intristarea sufletului si la vreme de nevoie si pentru protectie voastra, Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului.
      Sa va fie cu folos. Doamne ajuta!
      Cu iubire si lumina, Daniela.

      Ștergere
  37. As vrea sa mor sa nu mai sunt durerea asta.. Doamne Dumnezeule știu ca am păcătuit mult ca nu m am ținut mereu de cuvânt.. Ca am jurat strâmb.. Doamne iarta ma si ajuta ma.. Doar Tu sti ce este în sufletul meu. Nu știu ce sa fac încotro sa o iau dar nu vreau sa sufăr. Tu sti destul de bn ca o iubesc enorm. Doamne nu fi indiferent cu durerea mea și scapă ma de gândurile rele care le am.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Anonim, fii cu credință și Bunul Dumnezeu te va întari! NU DISPERA! Viața este frumoasă și merită să fie trăită din plin! Și nu uita, va veni soarele și pe strada ta și vei găsi ființa potrivită care să te merite cu adevărat.
      Cu iubire și lumină, Daniela.

      Ștergere
  38. Pun si eu o întrebare,Se poate că o femeie cu soț căsătorită,sa se roage la Dumnezeu să-i dea un alt barbat?Pînă la urmă ia dat un amant cu care a și rămas,iar de soț s-a despărțit.Deci ia trăia si cu soțul și cu amantul.Se poate să ți asculte Dumnezeu așa o rugă?Rog un răspuns la cine se pricepe la teologie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonim, nu poti sa te rogi Lui Dumnezeu "sa iti dea un amant" Adulterul este neascultarea fata de Dumnezeu si impreuna lucrare cu diavolul, caci "cele ale desfranarii - spune Sfantul Ioan Gura de Aur - nu le lucreaza diavolul singur"?; de aceea si Sfantul Apostol Pavel adauga la indemnul: "Sa nu va ispiteasca satana", cuvintele: "din pricina neinfranarii voastre'.Asadar., prin desfranare este necinstit nu numai trupul care," dupa cuvantul Sfantului Ioan, "devine spurcat, ca si cum cazand cineva intr-un loc de murdarii, s-ar afunda cu totul in acea mocirla", ci este necinstit de catre pacatos insusi Dumnezeu Cel inchinat in Sfanta Treime.

      Adulterul slujeste si deformeaza faptura umana, dezbracand-o de vesmantul virtutii, pentru ca "defranarea este foc, iar focul acesta mistuie o asemenea haina".

      Cu iubire si lumina, Daniela

      Ștergere
  39. Buna ziua. Am avut o relatie de 1 an cu un barbat mai in varsta ne-am despartit din cauza unei prostii acum 1 an. Rudele noastre erau impotriva relatiei noastre asa ca am incercat s-o ascundem.
    Acum vreau sa ma impac cu el, dar nu am curajul sa-i spun pentru ca eu m-am despartit de el.
    CE RUGACIUNE TREBUIE SA FAC.
    Va rog sa ma ajutati mentionez ca a fost dragostea vietii mele.
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  40. Doamne ajuta pe toata lumea si lumineaza-le mintea cu puterea ta si Da-i sanatate lu maicuta mea si ajuta-ma si pe mine in necazurile mele.Amin

    RăspundețiȘtergere
  41. Pt depărtarea duhurilor rele ce rugaciune sa citesc

    RăspundețiȘtergere
  42. Ce rugaciune Ce citeste pt depărtarea răului

    RăspundețiȘtergere
  43. Draga mea, poți citi Paraclisul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu timp de 40 de zile.

    (Acest paraclis se citeşte la întristarea sufletului şi la vreme de nevoie)

    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  44. Vrei sa ma ajutat de doi ani numai necazuri in ianuarie 2015 socru meu decedează după o lună în februarie soțul meu suferă un infarct miocardic grav (40% din inima necrozata si doua stenuri.apoi probleme cu banca.in decembrie un accident rutier mai ușor.iar anul acesta în august mă părăsește tată un urma unui infarct am avut parte de un sic si eu am rămas cu un atac de panică.acum iar în decembrie soțul a avut un accident rutier grav împreună cu fratele si nepotul lui.masina făcută praf ei sunt bine acum.Nu stiu cum sa mai rezistent de doi ani numai necazuri .Dar tot îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că este cu noi și suntem bine cei răniți.Morti îi plângem pentru că au fost sprijinul nostru.Amin

    RăspundețiȘtergere
  45. Doame,ajuta ma sami scot fata din desfrinare,ma lupt cu ea si nu stiu ce sa fac ,sa delasat de tot de noi parintii si de dumnezeu .amin

    RăspundețiȘtergere
  46. Bună ziua, și eu am un necaz nu-mi găsesc liniștea, în familia mea e multă ură intre soț și fiu nu știu cum să procedez am scandal aproape zilnic sunt disperată nu mai pot cred că cedez nervos mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  47. De sunt intr-o relatie de 12 ani casatorita de 4 ani si am o fetita de 5 ani am cel mai bun sot din lume doar ca exista o singura problema de 3 ani ma inseala sub privirea ochiilor mei..ma rog la Bunul Dumnezeu in fiecare zi sa se desparta de amanta sa ma iubeasca cu trup si suflet sa fim o familie fericita si unita ..dar pe zi ce trece imi este si mai greu ma doare sa il vad cum se zbate pentru ea ..nu vreau sa destram aceeasta familie este tot ce am este tot ce iubesc ..ajutati-ma cu un sfat cu rugaciune ..nu stiu vreau sa fim iar o familie plina de iubire si intelegere oare cer prea mult?vreau sa ma iubeasca cu trup si suflet asa cum il iubesc si eu vreau sa plece aceasta amanta sa fim sot si sotie ..ce sa fac cum sa fac sa il aduc pe drumul cel bun ?

    RăspundețiȘtergere
  48. Doamne ajuta-ma, te implor din tot sufletul meu ca sa impac cu sotul meu, ne tot certam de doua luni si ceva, intoarce-i gandurile sa ne impacam .Eu il tot acuz ca are pe alta ca in urma cu ceva timp ma inselat si am aflat de la alta persoana , el nu recunoaste la fel ma minte ca merge la serviciu dar defapt eu cred ca e la alta va rog din suflet ajutati-ma, ma gandesc doar la el in orice clipa, nu pot dormi noptile. Ma rog Tie adu-mi-l inapoi! Faca-se voia ta! Amin

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...