duminică, 29 iulie 2012

Rugăciune puternică pentru momentele grele ale vieţii


Binecuvântarea Domnului Iisus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, să fie pururea cu mine.....!O, Dumnezeule Mare, mântuieşte-mă de toate relele; o, Dumnezeule Mare, care ai hărăzit mângâiere tuturor Sfinţilor, hărăzeşte-mi-o şi mie, care ajuţi şi sprijini toate lucrările, ajută-mă şi sprijină-mă în toate nevoile, scapă-mă de toate primejdiile, de toţi duşmanii văzuţi şi nevăzuţi.

În numele Tatălui care a creeat lumea, în numele Fiului care a răscumparat-o, în numele Sfântului Duh care a împlinit legea în toată a ei desăvârşire.

Binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl care cu cuvântul a zidit lumea, să fie pururea cu mine ......!

Binecuvântarea Sfântului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, să fie pururea cu mine ... !

Doamne, norii grei ai nenorocirilor şi ai supărarilor se abat asupra capului meu şi întristările sfâşietoare mă copleşesc, dar mă mângăi că Tu mă iubeşti şi această încredinţare mă încurajează. Plin(ă) de nadejde în dragostea şi bunătatea Ta, nu voi lăsa să mă biruiască împotrivirile soartei, ci mă voi lupta cu curaj, căci numai cu ajutorul Tău voi reuşi.

La tine, dar Preabunule Doamne, alerg şi mă rog: vino grabnic şi mă mântuie cu puterea Ta, cu mila Ta, precum ai mântuit şi pe Petru cel ce venea pe apă; întinde-mi mâna ca şi lui şi mai presus Doamne dă-mi sănătate şi..........(se spune o singură dorinţă).

Doamne, ai milă şi nu zăbovi şi primeşte cu bunătatea Ta rugaciunea mea ce o fac către Tine, apără-mă cu Harul Tău şi ajută-mă sa fiu statornic în angajamentul ce-l iau faţă de Tine: de a da o bucată de pâine la săraci şi de a mă ruga pentru cei aflaţi în primejdii sau suferinţă şi pentru mântuirea tuturor oamenilor.

Trimite Doamne binecuvantarea Ta peste duşmanii mei cunoscuţi....(se spune numele) şi necunoscuţi şi indreaptă-i cu gânduri bune spre mine şi spre toţi ai casei mele.

Tu Doamne, doreşti ca omul să trăiască în unire şi dragoste pe pământ.

Fă-i şi pe cei ce mă asupresc, mă urăsc, mă chinuiesc, ma năpăstuiesc, mă descurajează, ma desconsideră, să cunoască milostivirea Ta şi luminează-le Tu , Doamne, inima lor şi fă-o primitoare de dragoste, ca să trăim în deplină unire, cu inima curată şi ne iartă nouă greşelile, precum iertăm celor ce ne greşesc noua.

AMIN!

Multumiri autorului necunoscut
 

39 de comentarii:

 1. ... eu as zice ca ar trebui spusa in fiecare dimineata, nu numai in momente de cumpana si tristete...fara sa-mi dau seama ca exista asa o rugaciune eu in fiecare zi o spun in mod mai simplificat , asa cu cuvintele mele, si o mai spun de cate ori imi limpezesc gandurile si incerc sa ma adun.... sau de cate ori trec pe langa o biserica (troita)...credeti-ma ,imi da forta necesara si puterea sa merg inainte sa pot razbate in tot ceea ce se intampla pe durata zilei pe care o traiesc iar a doua zi ,ii multumesc lui Dumnezeu pentru ziua pe care mi-o da si o iau de la capat ... Namaste

  RăspundeţiȘtergere
 2. Asa este draga Anonim ,te poti ruga oricand si oriunde...
  Tatal Ceresc ne aude rugaciunile si ne raspunde in modurile care sunt cele mai bune pentru noi. Cand ne rugam zilnic cu credinta, in mod sincer si cu intentie adevarata, vedem influenta lui Dumnezeu in viata noastra pe masura ce primim indrumare divina si binecuvantari. El ne poate avertiza de pericol sau ne poate intari pentru a rezista ispitei. El ne iarta pacatele daca ne pocaim si ne va permite sa ne simtim mai aproape de El.
  Namaste !

  RăspundeţiȘtergere
 3. Multumesc. Imi e de mare folos si am primit-o intr-un moment greu al vietii mele.
  Dumnezeu sa te binecuvanteze!
  cu iubire!

  RăspundeţiȘtergere
 4. doamne ajuta si pe fata mea care sufera de cancer sa se faca bine si sa-si recupereze vederea

  RăspundeţiȘtergere
 5. Doamne ajuta Cornelia , ii doresc vindecare fiicei tale .Va recomand sa cititi amandoua acatistul Sfantului Nectarie. http://www.iubiresilumina.com/2012/11/rugaciune-catre-sfantul-ierarh-nectarie.html

  RăspundeţiȘtergere
 6. Doamne ajuta-ne pe mine si pe fiica mea ALINA sa trecem de necazurile in care ne aflam si da-ne putere si intelepciunea de a gasi o cale mai buna de a ne castiga existenta si de a munci cinstit.Apara-neDoamne de toti dusmani nostri vazuti si nevazuti sizda-ne noua inteleptiunea de a gqsi o cae mai bun pentru a reusi sa muncim si sa ne asiguram hranaq necesara si sa reusim s ne platim toate datoriile.Iti multumim doamne pentru tot ce faci pentru noi si pentru ca ne veghezi zi si noapte.
  Amin.

  RăspundeţiȘtergere
 7. Doamne ajuta-ma sa ma inteleg cu sotul meu,sa nu ne mai certam si sa ne iubim.Fereste-ma doamne de divort si scandaluri.Iti multumesc doamne pentru sanatate si te rog trimite in casa mea liniste,pace si iubire.Amin.

  RăspundeţiȘtergere
 8. Multumesc,Daniela,pentru rugaciune.Sper sa-mi fie de folos.Chiar am nevoie.Fi binecuvantata!

  RăspundeţiȘtergere
 9. Multumesc pentru aceasta rugaciune, ma rog ca oamenii sa nu mai sufere, sa nu mai fie rai, sa nu mai existe boli si foamete printre noi! Multumesc Doamne pentru tot ce mi-ai dat si imi vei mai da! Pace tuturor!

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Așa să fie, pace tuturor.Doamne ajută!

   Ștergere
 10. Doamne ajuta! ajuta pe toti ce sant necajiti si ajutane si pe noi dane sanatate si binecuvanteaza ne si pe noi cu un copil indeplinestene si noua dorinta de a deveni parinti . VA ROG DACA STITI CE RUGACIUNE TREBUIE SA FAC ?

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga mea sau dragul meu, orice acatist este folositor atât timp cât îl citeşti cu credinţă. Cum se spune, ceea ce la oameni este cu neputinţă, este cu putinţă la Dumnezeu.
   În cazul tău, am auzit că este folositor acatistul Sfinţilor Părinţi Ioachim şi Ana, părinţii Fecioarei Maria. Se citeşte 40 de zile cam la aceeaşi oră din zi cu o lumânare aprinsă şi cu credinţă. Şi Sfântul Nectarie face minuni.
   Puteţi să vorbiţi şi cu un preot despre această problemă, ajutându-vă şi cu anumite rugăciuni. Doamne ajută!

   Cu iubire şi lumină,
   Daniela

   Ștergere
 11. buna ziua sunt in mare necaz sunt la munca si toata lumea ma uraste e un cosmar viata mea va rog sa ma ajutati

  RăspundeţiȘtergere
 12. Bună ziua dragă Anonim.

  Îmi pare rău să aud astfel de vorbe însă aș vrea să te întreb: tu, cum privești acea lume care spui că te urăște? Știi...se spune că frumusețea se află în ochii privitorului. Atât timp cât nu vei face pace în interiorul tău și nu îți vei cere iertare ție și celor ce zici că te privesc rău, (poți face aceste iertări și în gând, cu inimă sinceră) nimic nu se va schimba în bine. Dacă lucrurile sunt chiar atât de grave, poți vorbi cu un preot și acesta îți poate da anumite acatiste pe care să le citești sau, îți poate citi chiar el, o rugăciune. Trebuie doar să ai credință. Altă formulă magică de înlăturare a acestei stări ce te macină, din păcate nu cunosc. Pe acest blog vei găsi și alte soluții la frământările tale. Doamne ajută!

  Cu drag,
  Daniela

  RăspundeţiȘtergere
 13. Buna ziua.De ceva vreme imi caut un loc de munca,dar peste tot usile mi-au fost inchise si pentru mine acest lucru a devenit un stres foarte mare,sunt o persoana echilibrata si totusi mi-am pierdut acea liniste sufleteasca de care am nevoie,v-as fii recunoscatoare daca ati dorii sa-mi oferiti un sfat.

  RăspundeţiȘtergere
 14. Bună ziua. Poți citi acatistele Sfântului Nectarie și Sfântul Mina. Amândoi sunt grabnic ajutători. Trebuie citite cel puțin 40 de zile, cu credință și bine ar fi cu o lumânare aprinsă. Doamne ajută!

  Cu drag, Daniela

  RăspundeţiȘtergere
 15. Seara buna. Sunt descursjata nespus. Sunt de trei ani in strainatate si de cind am venit nu mai am nici liniste, nici succes, nici fericire, in general totul e la minus zero.... Uneori imi pare ca nu voi mai ajunge acasa sa mi vad mama si fiica. Nu am nici intelegere, fiindca mama,de exemplu, crede ca daca toate vecinile ce sunt su ele peste hotare au si agonisesc,atunci de ce eu nu am... e greu de explicat....nu pot stringe un ban, cu lucru- greu...am fost si fara casa si fara masa sub cerul liber si le primesc ca pe ispite, dar... cit mai pot fi ispitita? Nici cu sotul nu e miere... am obosit de tot sunt ca intr un labirint fara iesire.... traiesc cu frica in ziua de miine.... scap de o nevoie dau de alta... ultima ce am avut e ca am fost fara servici o perioada; m am angajat, insa din lipsa banilor nu plateam chiria la timp si stapinul ne roaga sa parasim casa intro saptamina.... nu stiu ce se intimpla.... sunt invidiata si vorbita urit de cei ce ma cunosc si cei ce nu ma cunosc.... su credeti ma ca sunt toate impreuna, una peste alta..... ce sa fac?

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună ziua. Îmi pare rău să aud astfel de necazuri și te rog să mă crezi că nu știu ce sfat să-ți dau astfel încât să ieși din situația în care te afli. Știi, unii dintre noi suntem mai "loviți" decât alții și ne întrebăm de ce tocmai nouă ni se întâmplă. Tu singură ți-ai dat răspuns, fiind ispite. Singurul lucru ce-l poți face este să nu-ți pierzi credința și mai ales nu dispera! Poți să vorbești cu un preot care îți poate citi o rugăciune mai specială. Și ce ar fi să te întorci acasa!

   Cu drag,
   Daniela

   Ștergere
 16. Încă o dovadă în plus să nu disperăm, citind aceste rânduri: „...Gândeşte-te că Stăpânul a fost prigonit chiar din scutece, că Cel ce ţine lumea a fost aruncat în pământ barbar, fiindu-ne nouă pildă, ca să nu ne pierdem curajul în încercări. Adu-ţi aminte de patimile Mântuitorului! Câte ocări n-a suferit pentru noi! Unii îl numeau samaritean, alţii că are în El pe diavolul, că e mincinos şi profet mincinos. Spuneau: "Iată om mâncător şi băutor de vin"; "Cu domnul dracilor îi scoate pe draci". Ce ai de zis când L-au dus să-L arunce în prăpastie şi când L-au scuipat în faţă? Ce ai de zis când L-au îmbrăcat cu hlamidă, când L-au încununat cu spini, când se închinau Lui în bătaie de joc, când îl batjocoreau în tot felul? Ce ai de zis când îi dădeau palme, când L-au adăpat cu oţet şi fiere, când L-au lovit cu trestie peste cap, când îl barau câinii aceia setoşi de sânge? Ce ai de zis când era dus gol la patimi, când toţi ucenicii L-au părăsit, când unul L-a vândut, altul L-a tăgăduit, iar ceilalţi au luat-o la fugă, şi numai El stătea gol în mijlocul mulţimii aceleia? Că era atunci o sărbătoare care i-a adunat pe toţi. Ce ai de zis când L-au răstignit în mijlocul făcătorilor de rele, ca pe un făcător de rele, când stătea pe cruce neîngropat, că nici nu L-au coborât de pe cruce până ce nu L-a cerut cineva ca să-L îngroape? Adu-ţi aminte că nu I s-a făcut slujbă de înmormântare şi că au răspândit zvon rău împotriva Lui: cum că ucenicii L-au furat, că n-a înviat. Adu-ţi aminte că şi apostolii au fost izgoniţi pretutindeni, că stăteau ascunşi şi nu puteau să se arate în oraşe. Adu-ti aminte că Petru a fost ascuns de Simon curelarul iar Pavel, de o vânzătoare de purpură, că nu aveau încredere în cei bogaţi. Dar pe urmă toate s-au limpezit. Tot aşa şi acum, nu te întrista!...”

  (Sfântul Ioan Hrisostom, Scrisori din exil)

  RăspundeţiȘtergere
 17. Iti multumesc din suflet... Cu credinta si rugaciuni voi iesi din toate nevoiele. Doar sa i dea Dumnezeu mamei mele sanatate si zile ca sa ajung sa o vad.... Fii sanatoasa si sa te ajute Dumnezeu in ceia ce faci, caci sfaturile pe care le dai iti ung inima si dau sperante! Iti multumesc.

  RăspundeţiȘtergere
 18. Buna ziua ,am o mare rugaminte daca se poate sa ma indrumati cu un sfat in legatura cu problema mea
  am 2 copii ,sotul a plecat in alta tara de 3 ani nu a venit si ne a lasat
  in timpul casniciei avea unele scapari ,cu femei ,jocuri dar,in special cu femei mult mai mari ca el
  acum e cu o doamna mai mare ca el cu 8 ani
  noi il iubim si dorim sa vina in familie
  ce ma indrumati sa fac
  parca acea femeie i a luat min tile !!!!!!!!!!!!!
  multumesc

  RăspundeţiȘtergere
 19. Draga mea, nu poți decât să te rogi, pentru revenirea lui acasă, la copii. Nu vreau să judec, nu am acest drept dar, de obicei se spune în astfel de situații, că vina este în egală măsură a celor implicați, soț și soție. Fiecare are partea lui de greșeală care duce mai devreme sau mai târziu, la destramarea cuplului.
  Ce mai poți să faci? Să mergi la un preot și să-i spui oful tău și acesta te va îndruma spre un anumit tip de rugăciuni. În același timp, te poți ruga Lui Dumnezeu și negreșit, se va lumina situația voastră. Dacă nu va fi așa, înseamnă că aceasta îți va fi calea și te vei dedica copiilor tăi, însă, iubirea poate reveni oricând. Te rog din suflet, NU dispera!

  Cu iubire și lumină,
  Daniela

  RăspundeţiȘtergere
 20. Sotul meu e bolnav de cancer, mezoteliom pulmonar, doctorii nu i-au dat nicio sansa, face tratament cu citostatice si se simte tot mai rau desi inaint de a afla diagnosticul s-a simtit foarte bine, nu s-ar fi zis ca ar avea vreo boala, chiar si analizele au fost bune dar acum dupa ce l-au deschis pt extirparea tumorii si au vazut ca nu o pot scoate, facandu-i doar biopsia, starea lui de sanatate s-a deteriorat galopant. El a fost cel care mi-a dat curaj si putere sa infrunt greutatile, dar eu oricat incerc nu reusesc sa-l fac sa mearga mai departe si sa infrunte boala. A fost mereu credincios si a trait in pace si intelegere, a fost un om bun, cinstit si harnic, n-a fost nici fumator si nu a exagerat prea tare nici cu bautura. Nu pot sa cred ca asa dintr-o data sa se lase doborat. Sper ca Dumnezeu sa ne ajute sa mai putem o perioada de timp sa ne bucuram de copiii si nepotii pe care ni i-a dat si sa nu le umbrim bucuria cu bolile si necazurile noastre care au devenit si ale lor.
  Doamne, ajuta pe toti cei napastuiti si ajuta-ne si pe noi asa cum ne-ai ajutat totdeauna!

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga mea, te rog să nu îţi pierzi speranţa în vindecarea soţului tău. Multe boli au fost vindecate cu ajutorul rugăciunilor, inclusiv cancerul. Te rog să citeşti această postare http://www.iubiresilumina.com/2012/11/rugaciune-catre-sfantul-ierarh-nectarie.html şi să vizionezi videoclipul de la sfârşitul acesteia, cu minunile Sfântului Nectarie.
   Doamne ajută cu sănătate.
   Cu iubire şi lumină, Daniela

   Ștergere
  2. Dacă nu poţi accesa direct de aici acest link, http://www.iubiresilumina.com/2012/11/rugaciune-catre-sfantul-ierarh-nectarie.html
   te rog să îl deschizi într-o pagină nouă de google

   Ștergere
 21. Doamne ajuta-ma sa nu-mi pierd casa...Amin !

  RăspundeţiȘtergere
 22. Doamne, ajuta-ma sa trec peste iubirea ce i-o port! Ajuta-ma sa trec peste suferinta din sufletul meu facut bucatele! Daca vrea sa se intoarca la mine asa sa fie, si daca nu, sper sa fie fericit! Multumesc

  RăspundeţiȘtergere
 23. Așa este, dacă va vrea să se întoarcă la tine, o va face. Dacă nu, să te retragi în demnitate este tot ce poți face! Timpul vindecă orice rană care nu este în mod garantat, din iubire. Dragostea este benevolă, frumoasă, generoasă şi nu face rău nimănui. Nu poți iubi la comandă - şi mai e vorba aceea "dragoste cu sila nu se poate"!
  Liniște să ai, te îmbrățișez cu drag,
  Daniela

  RăspundeţiȘtergere
 24. M-am certat cu persoana iubita si am gresit,am intrat in jocul lui si am ajuns la unele jigniri mult prea grave,nu imi doresc altceva decat sa ma linistesc si sa se linisteasca si el,imi pare rau de tot ce sa intamplat,a ajuns ba chiar sa ma dracuiasca iar eu la randul meu sa-i raspund la fel,nu vreau nimic altceva decat linistirea spiritelor,m-a mintit iar eu am cerut explicatii si de aici lucrurile au luat o intorsatura urata chiar cu amenintari,dragoste cu sila nu se poate,am insistat atat de mult pana cand am ajuns sa mi se reproseze ca este hartuire,ma intreb unde am gresit?am fost sincera si mi-am pus sufletul pe tava ,am fost inselata si mintita si aveam dreptul la o explicatie,nu vreau nimic altceva decat atat eu cat si el dar si persoana care este langa el acum ,,,,sa ne linistim toti sufleteste si sa terminam cu ura aceasta,ptr.ce atata rautate,nu ajuta la nimica.Vreau sa ma rog dar sincera sa fiu nu stiu cum sa o fac ptr.ca rugaciunea sa-mi fie ascultata,nu doresc decat indreptarea raului in bine,,,,,,

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga mea, scuza-ma ca iti dau un raspunt scurt, dar, primul gand si primul sfat ce ti=l pot da in acest moment, este acela de a te sfatui sa citesti, timp de 40 zile, "Paraclisul Preasfintei Nascatoare De Dumnezeu" care se zice la intristarea sufletului. Este foarte puternic in asemenea situatii. Si daca esti o persoana credincioasa, poti merge intr-o biserica, la icoana Maicii Preacurate si cu o rugaciune sincera, te va linisti. Te rog nu dispera!

   Cu iubire si lumina,. Daniela

   Ștergere
 25. Doamne lumineaza-ne mintile in cuplu,da-ne intelegerea si linistea de care avem nevoie,impacarea si iubirea ce exista odata,ajuta-ne sa trecem peste toate greutatile din relatia noastra si ajuta-ne sa fim iar fericiti unul langa altul,alunga doamne relele din jurul nostru si ne ajuta sa convietuim in pace si intelegere.I-ti multumesc doamne pentru sanatate si pentru zilele ce ni le dai

  RăspundeţiȘtergere
 26. De putin timp trec o perioada foarte grea am pacatuit si mintit cer iertare doamne dar unica persoana pe care oai aveama lasat si sufar enorm va rog stiti vreo ragaciune va rog ca nu mai pot sufar si plang mereu cer iertare in fata lui dumnezeu si va rog cu o rugaciune puternica nu mai pot

  RăspundeţiȘtergere
 27. Am incercat sa-mi scot durerea din suflet de mic copil. Am crescut fara parinti de si traiesc.ce ieste mai dureros sa auzi de la persoana ce tia dat viata .ca nu simte nimic pentru copii iei pot spune ca ma marcat pe viata .am incercat sa scot toata ura din mine dar nam putut si stiu ca nu e bine .Mai rau ieste ca acum cinci ani sa separat femeia de mine avem un baiat de 11 ani si durerea mea este ca nam putut sa fiu langa el mereu pentru ca mama lui la schimbat mult fata de mine si an ziua de azi nu ma mai cauta. Ce pot face pentru liniste mea sufleteasca

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îmi pare rău dar, te rog NU dispera!
   Încearcă să vorbeşti cu un preot despre tot ceea ce simţi. Acesta îţi poate da binecuvântare să citeşti anumite acastite care sunt de mare folos pentru liniştirea ta.
   Eu ţi-aş recomanda să citeşti timp de 40 zile Paraclisul Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu care se zice la întristarea sufletului şi la vreme de nevoie. Mie mi-a fost de mare folos când am avut sufletul încărcat. Te ajută să scoţi şi mai mult ura din tine. Lasă-te în Voia Lui Dumnezeu şi va fi bine.

   Te îmbrăţişez cu iubire şi lumină, Daniela

   Ștergere
 28. Fa doamne posibilul sa ma împac cu alex sa fim ca inainte te rog doamne fa sa tina la mi ne cum tin eu la el

  RăspundeţiȘtergere
 29. Ce se cites te pentru uita re a rau lui facut de o persoana si chiar uita re a persoanei

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Citeşte timp de 40 de zile, Paraclisul Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu care se zice la întristarea sufletului şi la vreme de nevoie. Mie mi-a ajutat, sper din toată inima să-ţi ajute şi ţie.

   Daniela

   Ștergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...