luni, 5 decembrie 2011

Sporul casei furat


"De ceva vreme ma confrunt cu o lipsa financiara cum nu am mai avut in viata mea. Expresia potrivita e “ce iau pe mere dau pe pere”, iar in cazul meu perele sunt mai scumpe. Mai in gluma, mai in serios am folosit expresii gen “parca mi-a facut cineva cu ulcica” sau “se duc banii de la mine de parca ii fur, nu-i muncesc”… Citind carti de specialitate am descoperit un fenomen interesant surprins de mai multi autori si un pic m-am luminat"Acum vreau sa va luminez si pe voi cu cateva pasaje din cartea lui Ovidiu-Dragos Argesanu – Atacul PSI intre stiinta si magie – , respectiv Constantin Gheorghita – Terapia spirituala – si Preot Alexandru Argatu – „Va sfatuieste Arhimandritul Ilarion Argatu despre vraji si farmece si lupta impotriva lor”.

Sporul casei in opinia lui Ovidiu-Dragos Argesanu

“Sincer nu am crezut că există aşa ceva până într-o seară, mai exact chiar într-o noapte de revelion, când o femeie m-a întrebat dacă am să-i schimb cincizeci de mii de lei. Binevoitor, i-am oferit şi mi-a dat în schimb tot o hârtie de cincizeci de mii! Atunci când, nedumerit, m-am întrebat ce înseamnă schimbul acela ciudat, o prietenă mi-a spus: „N-o să ai bani tot anul! A schimbat soarta ei cu a ta, în ceea ce priveşte banii!” „Prostii!” am răspuns neîncrezător, precum slujitorul din poezia „Mistreţul cu colţi de argint”. Doar când am văzut că dacă luam bani dintr-o parte, se ivea altă necesitate pentru care să fie nevoie să-i dau, fără să pot pune nimic deoparte, deşi salariul îmi crescuse relativ recent, am început să-mi pun întrebări şi să studiez mecanismul. Ideea este că bogăţia este cumva un lucru nativ, determinat, fiecare om având în preajma lui un spirit, un duh care se ocupă de aşa ceva, care îţi creează confortul material. Ceva gen Aladin şi duhul din lampa fermecată! Solomon, când a primit darul stăpânirii duhurilor, avea mai multe! O dată cu banii proprii se poate schimba şi acest duh, care poate fi legat de cei care ştiu. Ca orice duh, de altfel. Aşa că rămâi fără el şi, implicit, fără acel ceva care să se ocupe de problema aceasta din lumea cealaltă. Evident că există indivizi care cunosc acest fapt, care îşi doresc, totuşi, să fie bogaţi şi pentru aceasta sunt gata să recurgă la magie pentru a-i obţine. Metoda cea mai bună de protecţie este să nu dai bani oricui, să nu împrumuţi pe şi de la oricine. Se fac dezlegări, dar din păcate în rugăciunile ortodoxe nu am găsit referire special la acest act magic şi nu cred că le pot rezolva. Nici măcar rugăciunea Sfântului Ciprian nu face referire la spor şi la argintul viu, iar pentru că nu le putea dezlega şi pe acestea, eu unul o utilizez într-o formă completată.”

Ovidiu-Dragos Argesanu – “Atacul PSI intre stiinta si magie” – editura DAO PSI

“ Era într-un orăşel de provincie o familie care a fost efectiv distrusă. De unde fuseseră proprietarii mai multor case şi magazine, între care aveau şi o cofetărie, ajunseseră la propriu în sapă de lemn. Şi nu numai atât, îi pândea perspectiva de a li se lua totul şi ca unul dintre copii să ajungă în închisoare, pentru deturnare de fonduri. Aveau datorii la cămătari şi la banca, toate afacerile fiind aproape în procedură de lichidare. Nici lumină nu mai aveau în casă, pentru că nu plătiseră curentul electric! Intâi de toate, am întrebat-o pe patroană ce ţigani are ca duşmani. Era plină de chi greu, întuneric, specific ţiganilor, evreilor, chinezilor – în general, popoarelor necreştine. Mi-a spus că avea datorii la ţigani cămătari, cărora nu le plătise şi care juraseră să se răzbune. I-am măsurat cu pendulul pe cei din familie. Mai puţin nora, toţi – mama, tatăl, unul din fii – aveau toate chakrele închise! Li se blocaseră toate drumurile. Toţi cei cu care făcuseră afaceri îi ocoleau, la fel ca şi clienţii. Starea lor psihică era deplorabilă. Tatăl plângea tot timpul după fiul plecat, în ciuda faptului că, aşa cum afirma, fusese un luptător şi niciodată aşa. Patroana avea probleme de concentrare, uita cu uşurinţă şi-şi schimba deciziile la fiecare cinci minute. De aceea, nici nu avea putere de muncă. Există o şansă la un milion să descoperi la trei oameni din aceeaşi familie toate chakrele închise, astfel că era exclus să fie ceva întâmplător. Le-am citit în casă molitfele Sfântului Vasile cel Mare, i-am trimis la mai multe mănăstiri ca să dea acatiste de iertare şi de protecţie. Era însă foarte clar că legătura lor cu Lumina era întreruptă. Nu ştiu în ce măsură au făcut şi au obţinut rezultate din ceea ce le-am spus. O astfel de formă gândită este destul de rar întâlnită, pentru că nu sunt mulţi cei care ştiu să se folosească de elementali la acest nivel: exorcişti, magi sau vrăjitori. Mă intrigă însă necunoaşterea sau prostia oamenilor, care iau bani cu împrumut de la cămătari. Aceştia plătesc cu bani grei vrăjitori, care folosesc magia tocmai ca datornicii să nu îi poată restitui, tocmai pentru că întotdeauna valoarea gajului o întrece pe cea a împrumutului!”

Ovidiu-Dragos Argesanu – “Atacul PSI intre stiinta si magie” – editura DAO PSI

Sporul casei şi sporul personal in opinia lui Constantin Gheorghita

Descriere

“Fiecare om are o anumită sumă de bani pe care o câştigă lunar prin Drept Divin. Această sumă este determinată de karma personală şi de cea de neam, de păcatele personale şi nu în ultimul rând de ceea ce face omul cu banii câştigaţi. Această sumă de bani se poate creşte sau se poate micşora în funcţie de ceea ce face persoana în cauză.

Pentru această problemă, omul are îngăduit de Dumnezeu un înger sau un ghid spiritual care se ocupă cu problemele lui financiare. Acest înger este denumit popular spor. In momen-tul în care este legat sporul, de fapt este legat acest înger. Există şi posibilitatea în care acest înger este furat şi legat să servească pe altcineva, în general pe cel care îl fură.Sporul casei este format din suma sporului persoanelor care trăiesc în respectiva casă.

Simptome

Nemaiavând cine să se ocupe de partea financiară, din punct de vedere spiritual, omul începe să piardă banii, îi cheltuie fără să se aleagă cu nimic sau nu-i mai câştigă. In cazul în care este furat sau legat sporul casei, problemele financiare apar la toată familia şi trebuie dezlegat sporul tuturor membrilor familiei.Sporul poate fi furat printr-un simplu schimb de bani. In ideea protecţiei nu este indicat a cumpăra de la ţigani sau a dabani cerşetorilor ţigani indiferent dacă sunt copii sau nu. în general, aceştia au programe de furat sporul făcute de către vrăjitoarele lor.

Alte indicaţii

Se poate măsura radiestezic cat la sută este legat sau altfel spus, cât ia sută te mai ajută acel înger. Acest tip de atac psi apare în momentul în care omul greşeşte faţă de bani, şi astfel scăzându-i suma de bani meritată prin Drept Divin, Dumnezeu îngăduie să îi fie legat sporul. Pentru rezolvarea problemelor financiare trebuie văzut unde greşeşte omul faţă de bani şi ce trebuie să schimbe în viaţa lui pentru a merita mai mult.

Autocontrol

Se vizualizează acest înger, apoi folosind o foarfecă la nivel astral se taie toate legăturile de pe el. Dacă se observă că mai sunt şi alte lucruri negative pe el, se curăţă şi de acelea.

Alte metode

Pentru rezolvarea acestei probleme, omul trebuie să înţeleagă unde greşeşte faţă de bani şi să schimbe aceasta. Ca un punct de plecare, pentru cei interesaţi, voi enumera câteva greşeli faţă de bani: fumatul, vândutul la un preţ mai mare decât cel meritat, furtul de bani, camătă, a cumpăra un produs mult mai scump doar pentru că provine dintr-un magazin de „fiţe” când în alte locuri este mai ieftin, a cheltui de fală etc. De asemenea, atenţie la ceea ce spuneţi, juraţi sau gândiţi. Dacă cineva spune mereu că el nu are nevoie de bani sau că el nu vrea bani, acela nici nu primeşte. Nu mai spun, în momentul în care se jură că nu vrea, indiferent că o face sincer sau de ochii lumii. Corect este să vrei cât îţi este îngăduit de Dumnezeu, nici mai mult nici mai puţin”.

Constantin Gheorghita – “Terapia spirituala” – editura DAO PSI

Parintele Argatu ne invata:

„Daca ai de primit o suma de bani de la vrajitor o pui separat, nu ii amesteci cu ceilalti bani, pana nu ii dezlegi.

- Ii speli cu apa si detergent ii clatesti cu apa, apoi ii treci prin Agheasma pe care o ai intr-un castron. Dupa folosire, Agheasma aceasta o dai la plante in gradina, nu la canal. Banii ii aliniezi frumos intinsi, ca sa se usuce. Sa stii ca daca mergi la robinet cu mainile doar umede de Agheasma, toata apa care trece peste mainile tale si merge la canal, se transforma in Agheasma si e pacat de spurcare a Duhului Sfant. Deci curatire (spalare), sfintire (cu Agheasma) + dezlegare (prin rugaciuni si post negru vinerea pana la ora 24)


Daca ai relatii, de dat, de cumparat, de vandut si trebuie sa dai o suma de bani vrajitorului, mai intai ii stregi cu Agheasma, astfel nu va putea sa lege vraji pe ei.Daca simti ca in timp ce numeri banii vrajitorul iti meneste vraji cu privirea si cu gandul fara sa se atinga de banii tai se dezleaga astfel:

- post negru vineri pana la ora 24 + rugaciuni + rugaciunea de dezlegare urmatoare: Dezleaga Doamne tot ce a legat acesta asupra banilor mei.

Uneori iti cere pentru o ora sau pentru cateva minute o suma neinsemnata, ca sa iti lege vraji pe bani. Ti-i da inapoi, iar tu ii pui langa ceilalti bani ai tai si incepi sa ai pagube si uiti tot timpul sa iei restul si termini salariul in cateva zile. Vrajitorul te lucreaza asa si la salariul urmator si tot asa”.

Preot Alexandru Argatu – „Va sfatuieste Arhimandritul Ilarion Argatu despre vraji si farmece si lupta impotriva lor” – cu binecuvantarea I.P.S Pimen Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor.

Sa va fie de folos!

sursa:igalis

9 comentarii:

  1. perfect adevarat dar de obicei nu ne dam seama din prima ce se intampla ne/o luam bine bine e trezi m dupa ce am pierdut destul

    RăspundețiȘtergere
  2. nu avem spor ,numai paguba ,piedici la orice pas ,nu gasesc servici ,vor sa ne ia tot si apartamentul

    RăspundețiȘtergere
  3. Poţi să citeşti acatistul Sfântului Mina, grabnic ajutător al celor păgubiţi. http://www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfantului-mina-67125.html

    RăspundețiȘtergere
  4. am stat in chirie impreuna cu o familie.cind au plecat mi au lasat bani marunti in toate colturile camerei in care au stat si in sufragerie.ce poate insemna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Biserica este si va ramane locul unde se poate produce curatirea cea mai eificienta ! Cautati preoti cu har, puterea lor este foarte mare !

    RăspundețiȘtergere
  6. parintele arsenie boca a spus raspicat:atata timp cat mergi la biserica,te rogi si asculti de preoti nici o suta de draci nu au ce_ti face,este adevarat ca daca esti ,,aranjat" bine o sa iesi cam sifonat dar iesi.

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...