duminică, 22 iulie 2012

“Exista o stea care straluceste pentru tine”


Exista o stea pe cerul noptii si aceasta straluceste numai pentru tine. Ea straluceste deasupra acelui varf de munte de dincolo de pajiste. Straluceste si iti arata calea.

Dar de ce nu o vedem noi oare mereu? Pentru ca nu poate fi vazuta decat intr-o anumita lumina si in anumite momente. Iar in restul timpului, asa cum se intampla cu orice stea, ea este acolo dar nu poate fi vazuta. Este acolo, stralucind si aratandu-va calea, dar voi trebuie pur si simplu sa-i simtiti prezenta. Si din cand in cand, conditiile sunt foarte bune si drumul se intinde in fata voastra, stralucind in lumina argintie a stelei voastre calauzitoare si puteti merge cu usurinta si cu bucurie.

Dar chiar daca nu este asa, chiar daca mergeti pe un drum lung si prafuit, un drum aglomerat, chiar daca sunteti pierduti intr-o padure deasa, chiar daca bajbaiti orbi in ceata, chiar si atunci, steaua este acolo, in interiorul vostru, o parte a corpului vostru, dandu-va directia si aratandu-va drumul.

Ghidarea este in interiorul vostru ca un diapazon. Cea mai buna cale ca sa iesiti din ceata este stiuta in corpul vostru. Voi trebuie sa coborati sub frica si indoiala si sa ajungeti la centrul vostru. Nu trebuie decat sa invatati sa va respirati in centrul vostru, jos, in marea de pace si sa simtiti adevarul de acolo.

Si ghidarea pe care o veti primi nu este o descriere detaliata a caii din fata voastra. Nu, este urmatorul pas si numai urmatorul pas, pasul pe care voi il faceti acum. Si trebuie sa invatati sa va incredeti in acel centru si sa faceti acel pas atunci cand simtiti ca este bine pentru ca este adevarul vostru personal sa faceti asa.

In fond, credinta intotdeauna va cere sa actionati fara sa intelegeti de ce. Nu va uitati dupa de ce-uri. Nu va uitati nici macar dupa perspectiva larga. Doar intrebati, ce ar trebui sa fac acum, ce pas sa fac chiar acum, mergeti in centrul vostru si aflati raspunsul.

Iata o mica rugaciune pentru azi
Astazi sunt in tacere profunda, centrat in mine insumi, plin de iubire si pace. Astazi, eu pot accesa marea adanca de pace din centrul meu si pot primi ghidarea clara care sa-mi spuna care este cel mai bun lucru de facut acum, in acest moment.

Eu sunt plin de adevar, sunt conectat cu steaua mea calauzitoare, conectat la intentiile sinelui meu superior, contectat profound la tot ceea ce este.

Eu sunt iubire si lumina. Eu sunt adevar. Eu sunt.

Quado -editura foryou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...