joi, 30 martie 2023

Să iubești sperie, dragostea nu există... deja nu mai privim și deja nu mai simțim.



- Este la modă să nu iubești.

- Este la modă să nu răspunzi.

- Este la modă: “Vorbește cu mine că îți voi răspunde după 5 ore". Nu pentru că sunt ocupat, ci pentru că nu vreau să-mi arăt interesul.

- Este la modă să nu-ți complici viața spunând mereu și mereu că “nu vrei nimic serios”.

- Este la modă să taci și să nu spui: “cât îmi place de tine”.

- Este la modă să te îndepărtezi de o persoană atunci când o placi, deși îți poate aduce senzații noi și poate fi chiar persoana cu care Dumnezeu te-a binecuvântat, dar ești atât de egoist și fricos, încât nu rămâi ca să afli.

- Este la modă să-ți fie frică să simți.

- Este la modă să nu iubești, pentru că ți-au frânt unii inima și nu îți dai șansa să-l găsești pe acel “celălalt” care te poate face fericit.

- Este la modă să fugi; este la modă să privești ochii unei persoane printr-un ecran, dar să nu o privești în însăși strălucirea vieții.

- Este la modă să ai relații pasagere, relații împărțite; este la modă să nu faci compromisuri; este la modă să fii singur chiar dacă atunci când ajungi acasă te dor oasele așezându-te în pat lângă un loc gol.

- Este la modă plăcerea, nimic mai mult decât ea; este la modă să nu pierzi timpul să cunoști puțin mai mult din misterele celuilalt, deja nu mai vrei să săruți aceeași persoană încă o dată; este la modă să mângâi într-o manieră superficială... pentru o noapte, pentru câteva minute.

- Este la modă individualitatea; este la modă să nu-ți întemeiezi o familie; este la modă să te joci pe rețelele de socializare și să nu ieși să vezi soarele.

- Este la modă să termini totul la prima dificultate; este la modă să nu știi să lupți; este la modă să nu poți îmbrățișa sau și mai rău... să nu vrei să îmbrățișezi!

Este la modă să spui ca rămâne pe data viitoare… care nu va mai veni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...