vineri, 24 martie 2023

NU-ȚI PIERDE SUFLETUL LUPTÂND PENTRU CEI CARE NU TE MERITĂ. AI RĂBDARE, AȘTEAPTĂ BĂRBATUL CARE ÎȚI ESTE SORTIT


Nu mai suferi după iubiri trecătoare. Cunoaște-ți valoarea. Nu te mulțumi cu puțin. Dumnezeu a pus deoparte pe cineva cu adevărat special pentru tine și îți cere doar să ai răbdare și să crezi în el.

Una dintre mantrele mele preferate care mă ajută să rămân optimistă este "Orice este menit să se întâmple se va întâmpla... iar dacă nu se întâmplă înseamnă că nu îmi este destinat mie." Cred în aceste cuvinte cu tot sufletul meu pentru că Universul mi-a demonstrat de multe ori că sunt adevărate.

Nu mai încerca să forțezi să se întâmple ceva. Nu mai aștepta să fii iubită de oamenii care nu au ce să caute în viața ta. Nu îți mai pierde sufletul luptând pentru cei care nu te merită. Începe să îți spui că cel care îți este destinat va veni la tine și nu va trebuie să forțezi nimic... pentru că totul va fi natural. Nu va avea timp de jocuri dureroase pentru tine. El va veni pentru a rămâne o veșnicie. Pentru a crede în tine cu tot sufletul lui și a te ajuta să devii cea mai bună versiune a ta. Pentru a te ridica de la pământ în momentele dificile. Pentru a îți fi cel mai mare susținător și a te determina să lupți pentru visurile tale și să nu renunți până când nu le vei vedea împlinite. Pentru a te ține de mână la bine și la rău. Pentru a construi o viață alături de tine.

Imediat ce îl vei vedea vei putea simți în adâncul sufletului tău că ceva se leagă... și totul va avea sens fix în acel moment. Vei înțelege de ce ai trecut prin toate momentele dificile, de ce ai fost nevoită să aștepți atât de mult.

Viața ta va fi diferită. Totul va fi ușor, simplu, natural. Dragostea va fi sinceră, matură, pură, cu adevărat specială. Vei fi tratată așa cum nu ai mai fost până acum. Te vei simți, în sfârșit, înțeleasă... și vei putea să renunți la toate măștile pe care le-ai purtat în această viață. DEFINITIV. Pentru că nu vei mai avea niciodată nevoie de ele. Pentru că tu singură îți vei dori să fii așa cum ești cu adevărat și să le arăți tuturor celor din jurul tău ce se ascunde în inima și în sufletul tău.

Nu-ți pierde sufletul luptând pentru cei care nu te merită. Nu mai suferi după iubiri trecătoare. Cunoaște-ți valoarea. Nu te mulțumi cu puțin. Dumnezeu a pus deoparte pe cineva cu adevărat special pentru tine și îți cere doar să ai răbdare și să crezi în el. Nu va trebui să încerci atât de mult să impresionezi și nici să cerșești atenție și iubire. Nu vei fi nevoită să fugi după el. Nu vei sta să te întrebi dacă îi pasă sau nu de tine. Nu vei avea nicio urmă de îndoială în sufletul tău... pentru că el va face tot posibilul să îți arate că ești cea mai importantă persoană din viața lui.

Sufletul tău pereche va veni la tine. Va face tot ce îi stă în putere pentru a te recuceri zi de zi, clipă de clipă. Va fi cel mai fericit când tu vei fi fericită. Va fi mândru când te va vedea cu zâmbetul pe buze. Bărbatul trimis de Dumnezeu merită întotdeauna așteptarea.

Și, cât îți aștepți sufletul pereche, învață să te iubești singură. Momentul de acum este chiar viața ta. Este povestea ta. Scrie cu liniște și iubire în suflet paginile acestor capitol. Cultivă în inima ta dragostea pentru tine însăți. Fii fericită cu ce ai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...