miercuri, 26 iulie 2017

Binele învinge întotdeauna, nu există un război.

 
În viaţă, cei mai mulţi oameni sunt nevoiţi să lupte cu ei înşişi. Frumuseţea unui om se ascunde dincolo de aspectul fizic.

Dacă ceva te chinuie, în special tu şi compromisurile pe care le faci pentru a câştiga oameni sau lucruri şi crezi că viaţa e o luptă, convingerile tale se datorează modului în care ai fost format. În realitate nu există nimic de câştigat nici de pierdut. Tot ceea ce există eşti tu, împreună cu iubirea care aşteaptă să ţi se descopere.

Înţelegând acestea, câteodată te vei uimi renunţând la lucruri pentru care altă dată luptai, de această dată pentru a salva prietenii. Un om este mai important decât o maşină sau decât zece. În viaţă ai nevoie să ştii când să renunţi, să ştii când să laşi de la tine şi când să lupţi. Fii matur, trăieşte ca un profesionist, satisfacţia va fi premiul tău care nu se va pierde niciodată.

Binele învinge întotdeauna, tu ai capacitatea să mişti stele. Dragostea trebuie să îţi ucidă mintea ca să înflorească inima. Apoi mintea ta va fi eliberată şi updatată, fiindcă cea veche te minţea şi lucra împotriva ta. Răul, cu cât te va răni mai tare vei creşte şi îl vei distruge cu armele sale. Tu nu poţi să mori, eşti o fiinţă atât de importantă, nici nu ştii.

Binele învinge întotdeauna. Prin bine devii conştient că nu eşti nevoit să te lupţi cu nimeni, că nu ai adversar, doar răul trăieşte în război fiindcă e prea mic. Răul a vrut să se facă vizibil într-un Univers al dragostei care stăpâneşte în veac. Binele învinge întotdeauna, adevărul iese la iveală, iluzia este timpurie, iar viaţa este o călătorie care poate fi trăită cu bucurie. În viaţă ai nevoie să cobori cât mai adânc ca să clădeşti Cerul. Schimbarea pleacă de la mine, dacă aş fi în locul tău mi-aş spune acelaşi lucru şi l-aş face.

Da, ai nevoie să cobori cât mai adânc, să cunoşti şi să simţi pe pielea ta ca să clădeşti Împărăţia. Raiul va fi creat de oameni. La fel ca un copac ale cărui rădăcini cu cât se înfig în pământ mai adânc cu atât coroana se înalţă către cer. La fel ca pomul, omul creşte în ambele situaţii, în „Hristos“ şi în „diavol“, cunoaşterea îi oferă astăzi această posibilitate. Conştienţa omului fluctuează la ambele capete, iar la final alege unde să rămână. Tocmai de aceea pentru cei care trăiesc jos e aproape imposibil să înţeleagă şi să creadă atunci când conştienţa le povesteşte ce a văzut sus.

Jos e rece, e întuneric, e gol şi apăsător, iar în mediul înconjurător dăinuie pericole. Sus luminează razele Soarelui dintâi, acolo dăinuie dragostea, căldura şi îţi taie respiraţia emoţia transmisă de peisajul viu. Şi cum ai putea să le spui celor de jos ce ai văzut sus, ori cum ar putea ei să creadă că există păduri nesfârşite nu doar copacul rădăcinii unde locuiesc, când ei nici lui nu i-au văzut coroana sau nici măcar nu sunt conştienţi că aceasta există?
Binele învinge întotdeauna, conştientizarea

Chiar dacă nu ţi-ai găsit pe nimeni alături şi eşti nevoit să trăieşti singur, eşti bun, frumos şi preţios. Chiar dacă ai făcut alegeri de care astăzi nu eşti mândru, eşti bun, frumos şi preţios. Chiar şi dacă nu ai bani eşti bun, frumos şi preţios. Dacă nu te-a înţeles nimeni niciodată eşti bun, frumos şi preţios, iar lista poate continua, binele învinge întotdeauna!

Încetează să te mai cerţi cu cei pe care îi iubeşti, ca să nu rămâi aşa. Orice acţiune devenită obişnuinţă îţi modelează caracterul. În schimb admiră dimineţi, iubeşte oameni şi bucură-te de viaţă. Acum repetă după mine, admir dimineţi, iubesc oameni şi mă bucur de viaţă.

Când priveşti răsăritul, păsările, oamenii, realizează că nu vei sta o veşnicie în preajma lor şi că nu ai timp să te plictiseşti sau să nu iubeşti. Fiecare moment este unic şi preţios şi merită simţit la intensitate maximă, poate doar cafeaua este aceeaşi. Atunci când eşti recunoscător şi te bucuri Universul e recunoscător şi se bucură că darurile pe care le-a trimis către tine te-au satisfăcut. Atunci îţi va mai trimite, tu trebuie doar să îmbrăţişezi oportunităţile pe care viaţa ţi le oferă. Speră…

Iertarea se aplică celor care fac rău, evident. Nu îi poţi ierta pe cei care nu ţi-au greşit cu nimic, pe ei poţi decât să îi iubeşti. Starea naturală a unui om este să iubească. Iertarea este întoarcerea la această stare, după pauzele pe care le luăm străduindu-ne să le înţelegem comportamentul celor care ne rănesc. Iertarea nu are legătură cu ei, are legătură cu tine, pleci şi te întorci, pleci şi te întorci, ei doar îţi oferă această oportunitate. Atunci când vrei să ierţi nu te gândi la ei, gândeşte-te la tine. Meriţi să redevii liniştit şi fericit? Atunci iartă şi te vei elibera, iar rănile ţi se vor vindeca.

Binele învinge întotdeauna, frica de nimic.

Binele învinge întotdeauna, realizează că nu îi ierţi pentru ei, îi ierţi pentru tine, atunci descoperi Cine eşti şi iubeşti tot ce întâlneşti. Fiindcă totul a plecat de la tine cândva, lumea cu tot ce este în ea. Iubirea ţi-a clădit inima cunoscând durerea, astfel ai dobândit puterea. Amintirea acestora îţi redă identitatea. Ca acest proces să devină posibil ai avut nevoie să cunoşti iluzia prin care lumea a creat împărăţia, materia, controlul, uitarea, suferinţa şi apoi biruinţa ta.

Binele învinge întotdeauna. Dacă tu eşti bine poţi transmite starea ta şi altora, fiindcă te dăruieşti pe tine lor. Sacrificiul te înalţă pe cea mai înaltă treaptă spirituală.

***

Miracolul dragostei constă în a nu deţine absolut nimic şi a dărui totul. Fiindcă nu vei lua nimic cu tine, doar pe tine.


de Alberto Bacoi

3 comentarii:

  1. http://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2012/12/a1_29.jpg

    Pentru a învinge binele la toate răutăţile acestui pământ va fi un război.
    Dumnezeu are multă răbdare, dar și răbdarea lui Dumnezeu are o limită.
    Pământu nostru a devenit foarte murdar. Păcatul a înconjurat pământu cu un strat foarte gros. În văzduh plutește ura, dușmănia, invidia, setea de avere, de putere, ș.a.m.d.

    Acum, noi omu de azi, departe suntem de cer și tot mai departe de Dumnezeu. Fermecaţi în comori și averi s-a pierdut omu cu spirit.
    Omu de azi e consolat de lozinci și pierdut în păcat.
    Altfel, indiferent că acceptăm sau nu suntem foatre aproape de un război.

    Pământu acesta nu este a acelora care se cred stăpâni pe el, deaceea trebuie spălat. Ei bat la noi, da la noi la ușă bate o nouă eră.
    Dumnezeu nu poate fi înșălat, tot ceea ce-a fost scris în Biblie se va împlini. De prima dată păcatele au fost spălate în potopu cu apă, acum va fi spălat cu lumină de foc.

    Fie că o facem noi, fie că o face cerurile Pământu e foarte aproape de o nouă evoluție. Dumnezeu ori va trimite un război, ori va trimite foc din cer. Apocalipsa vine sigur, Dumnezeu nu se răzgândeşte aşa cum vor alţi.
    Acum tu nu trebuie să mă crezi pe mine, crezi numa în ceea ce e scris de Dumnezeu și uită-te o clipă în juru tău.

    Cei care în marea parte conduc lumea nu vor război că o duc bine, dar mai sunt și ceilalți. Aici nu mă refer deloc la țara noastră că noi orcum suntem o adunătură de lași.

    Însă tensiunile din lumea noastră sunt mai mari decât le știm noi, noi știm numa atât cât vor ei. Ei nu vor să creeze panică deaceea nu vor să spună concret că în special țintă sunt unele țări aici în Europa.
    Se joacă rebus internațional multe dovezi se pierd în labirintu capitalist.

    Dar acum lipsește doar scânteia că fitil e peste tot și motive sunt destule.
    Iar cât privește realitatea niciuna dintre puteri nu va renunța să declanșeze corpurile nucleare. Va fi peste tot o ploaie de foc.

    Acum probabil mulți dintre cei care se cred de partea lui Dumnezeu vor critica aceste rânduri, mulți dintre cei care merg cu crucea înainte și cu valoarea în portofel vor găsi drept critică proverbe și lozinci.

    Sunt mulți oameni care folosesc versete Biblice doar din interes.
    Sunt mulți care nu vor să accepte că Dumnezeu în afara faptului că e bun e și drept.
    Dar acum îl întreb pe acela unde e dreptatea în lumea noastră? La creșă? La poliție? În orfelinate? În pușcării? Cu ce se hrănește? Cu frica? Cu dușmănia? Și unde rămâne atunci Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se globalizează în lumea aceasta doar despre bunătatea lui Dumnezeu dar la adevăr și dreptate îl facem pe Dumnezeu adesea absent.
    Când e vorba de bunătate Dumnezeu cuprinte întreg universu dar la adevăr și dreptate nu se amintește de Dumnezeu nici cât o fărâmă.

    Dumnezeu a făcut adevăru noi călcăm zi de zi pe adevăr dar căutăm dreptatea și adevăru în altă parte.
    Mulți mărturisesc pe Dumnezeu dar în acelaș timp se închină dușmanilor lui, slujnd idolilor.

    Lumea noastră e plină de păcat, neamuri cu Dumnezeu sa-u amestecat cu neamuri păgâne, moralul omului divin și-a pierdut originea, toți motivează realitatea dar nimeni nu vrea să recunoască adevăru.
    Acum cine oare poate să rânduie toate acestea, și cum? Eu spun că din toate câte sunt poate doar Dumnezeu și doar cu foc.

    Acum ție să nu-ți fie frică că de crezi tu în el te crede și el pe tine.
    Altfel de cine ți-e frică? De ei? Ei sunt doar turiști pe acest Pământ.
    Noi care credem în Dumnezeu suntem călători. Diferenţa e că noi căltorim şi ei riscă. Ei, sunt Tu-rişti.

    Pe urmă ce sunt încă 10, 20, sau 60 de ani în comparație cu veșnicia?
    Dumnezeu există și cine nu crede în veșnicie nici nu o va vedea.
    Omu de azi chiar dacă nu acceptă e legat în mod egoist de cele lumești.
    Nimeni nu a-r accepta un sfărșit înainte de termen. Motive sunt ca nisipu pe plaja mări.

    Astăzi în credința atât de săracă fără o dovadă scrisă puțini a-r urma lui Hristos.
    Astăzi adesea e rostită credința dar în culise vorbesc doar cifrele.
    Astăzi mulţi vorbesc despre Dumnezeu, dar ce fac ei pentru el?

    Omu chiar dacă știe pilda cu acu și cămila din toate câte are tot a-r mai vrea.
    Dacă am accepta că pământu e astăzi iadu și dacă diavolu a-r oferi veșnicia puțini a-r mai vrea în Raiul lui Dumnezeu.

    E, vezi asta e ceea ce și pe Dumnezeu îl doare și de aceea tot ceea ce-i a lui Dumnezeu se va întoarce la Dumnezeu coste cât a-r costa, pentru Dumnezeu nu există preț există doar prețuire.

    Limir cu Maria Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare adevăr grăiești Limir! De ar înțelege toți acest fapt care se petrece sub ochii noștri și îl refuzăm cu bună știință, nu am ajunge aici!

      Ștergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...