joi, 8 decembrie 2016

Devin-o persoana de care ai fi avut cândva nevoie!

 
Viaţa are un fel ciudat de a ne învăţa cine suntem cu adevărat. Ea nu foloseşte cuvinte mari şi pompoase, însă are capacitatea de a le face pe cele mici şi neînsemnate să-şi facă pe deplin datoria…

Viaţa ne demonstrează că ea nu ţine cont de educaţia oamenilor, însă oamenii educaţi o înţeleg mult mai bine. Toate experienţele prin care trecem îşi lasă o amprentă asupra noastră, fie că suntem de acord sau nu cu acest lucru. Însă, doar anumite experienţe ne schimbă cu adevărat. Aşa cum regăseşti într-un album muzical doar două sau trei piese fenomenale, iar restul există doar pentru a sublinia perfecţiunea celor câteva! Cum ai putea sesiza diferenţa între fenomene sau lucruri, altfel, decât comparându-le?

Dacă nimic nu te impresionează şi nu te schimbă, înseamnă că ai probleme cu evoluţia. Îţi place să rămâi pe loc. Nu este neapărat ceva rău căci unii nu simt nevoia să înainteze. Rămân în propria carapace şi aşteaptă să-i scoată cineva de acolo, deşi nimeni nu are o astfel de obligaţie!

Fiecare zi trăită poartă pentru tine un mister şi un dar de care ar trebui să profiţi din plin. Nu întoarce spatele acestui dar până nu vei înțelege cu adevărat ce se află in cutie!

Ai grijă de gândurile pe care le cultivi căci ele-ţi vor trasa viitorul. Dacă aceste gânduri vor fi atent selectate, cu siguranţă vei ajunge persoana pe care ţi-ai dorit cândva s-o întâlneşti.

Nu va fi un lucru uşor să lași deoparte tot ce te împiedică să creşti.

Trebuie doar să înveți în fiecare ceas cum să devii un om mai bun!

Iar dacă simţi uneori că ai obosit, încearcă să te odihneşti puţin… Nu să renunţi!
 
de Adrian Cutinov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...