joi, 12 noiembrie 2015

Mulțumiri

 
Vei întâlni în spatele fiecărui om cu suflet mare, o duzină de oameni mici, dornici să stea în întunericul anonimatului, pentru a nu fi deranjați în lucrarea lor. Oameni care și-au pus la dispoziție timpul lor, banii lor, sănătatea lor și ceea ce este mai important: o parte din sufletul lor. 

Pe aceștia probabil nu îi va observa nimeni. 

Vei observa însă munca lor, rezultatele colaborării lor în privința omului pe care îl susțin, îi împărtășesc pe deplin zâmbetul durerii, ideile sale în toată profunzimea înțelesurilor descoperite, și mai ales: dragostea de viață și de frumos pe care omul acesta o inspiră altora. 

Fiecare dintre noi avem alți oameni în spatele nostru, oameni care ne susțin, ne echilibrează, ne motivează, ne transmit emoții, dar mai ales; ne fac să trăim cu adevărat. Eu…nu am o duzină, ci o mulțime de duzine!!! Vă am pe voi. Fără voi, fără susținerea plină de dragoste pe care mi-aţi arătat-o de atâtea ori, fără frumoasele voastre comentarii (care de altfel, recunosc că uneori mă pun pe gânduri), fără gândurile voastre și discuțiile despre viață pe care le avem aici (în ultima vreme, din în ce mai des), astăzi nu aș fi ceea ce sunt.

Blogul meu e locul fermecat, unde știu că mă pot retrage din tumultul lumii mele, în siguranță, fără să mi se poată întâmpla ceva rău. Mă retrag cu dor, cu bucurie, cu nesaț de a scrie, de a împărtăși dragostea voastră. Știu că nu suntem mulți aici (deși în ultima vreme, am observat că oamenii care vin aici să-şi odihnească privirea, sunt mult mai mulți decât aceia care pleacă în căutarea lucrurilor noi), dar atâția câți suntem, suntem o familie de oameni cu sufletul de Ochii Caprui. Iar acest lucru, mărturisesc sincer că mă încântă grozav de mult.

M-aş bucura dacă aș vedea din partea voastră, mai ales a acelora care stau pitiți în umbra molcomă a tăcerii, mai multe comentarii. Foarte mult mi-ar tresări sufletul!. Să apuc să cunosc cât de cât mentalitatea cititorilor mei este unul dintre visurile mele. Așa că: vă rog, îndrăzniți. Țin să mulțumesc din adâncul sufletului fiecăruia dintre voi pentru prezența permanent simțită pe acest blog de suflet. 
 

4 comentarii:

  1. MULTUMESC, SUFLET FRUMOS pentru fiecare postare, pentru fiecare emotie transmisa. Binecuvantare zilnica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru toate gandurile frumoase pe care le postezi zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa fii binecuvantata suflet minunat.te urmaresc de mult si ma bucur de fiecare data cand gasesc ceva nou postat de tine.Continua sa ne bucuri cu gandurile tale frumoase

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumos tot ceea ce ne transmiti . multumesc

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...