joi, 10 septembrie 2015

Unele femei își măresc sânii, altele buzele și doar puține își măresc doza de iubire și înțelepciune


Femei sunt multe și interesele lor sunt la fel de multe. Unele vor o viață perfectă, altele un om perfect alături. Unele sunt sincere, altele doar sunt. Unele se schimbă, altele schimbă pe alții. Unele își măresc sânii, altele doza de înțelepciune și dragoste pe care o au. Femei sunt multe și totuși atât de puține.

Așa cum un bărbat își demonstrează bărbăția prin fapte, așa și o femeie arată cât de educată și devotată e în momentele ei de sinceritate. Nu e suficient să fii frumoasă și să vrei ceva, cum nu e de ajuns să visezi la un bărbat puternic și plin cu bani. Sau cu dragoste. Până la el ești tu. Și dacă tu ești incorectă, dacă nu te respecți și nu ai valoare, nu va mai fi el. Va fi doar un bădăran pe care îl vei lăsa plictisită. Sau un om corect care te va lăsa îngrozită. E firesc să îți trăiești viața și libertatea, dar mai contează și cum o faci. Contează să-ți știi limitele. Să nu te dai în grosolănii. Femei sunt diferite și nu e neapărat să arăți ca un top model sau să bați recorduri de inteligență. Trebuie doar să fii tu. Să ai acel farmec, acea doză de iubire pentru un bărbat, acea înțelepciune care atrage. Frumusețea vine și pleacă, ce rămâne după? 

Unele femei încetează să mai creadă în farmecul unui cuvânt, în puterea lor de a impresiona nu prin sâni și picioare dezgolite, dar prin replici, prin sinceritate, prin atitudine. Unele femei dau goană prin cluburi și apoi doresc un om corect. Unele femei fumează ca la ușa cortului și vor flori și gesturi frumoase. Unele femei dau averi pe silicoane și nici un ban pe o carte, pe lucruri care să le dezvolte intelectual, ca personalitate. Și cum să privească un bărbat așa fel de femei? Cu dragoste? Cum admirație? E amuzant pentru o femeie să creadă că bărbații cad în plasă când văd un sân. Asta o fac afemeiații. E haios să creadă femeile că un bărbat vede valoarea unei femei în formele ei. Atunci nu mai e femeie, e marfă. Iar marfa are termen de valabilitate. Femeia admirată de un bărbat nu. Așa că, dragi femei, încetați să cereți ceva de la un bărbat, dacă nu sunteți voi corecte. Încetați să vă plângeți că nu dați de un bărbat adevărat, dacă voi sunteți false. Încetați să gândiți ca un profitor, gândiți ca o femeie ce poate iubi și fi pe poziții. Și afișați-vă valoarea, nu sânii. 

Unele femei își măresc sânii, altele buzele și doar puține își măresc doza de iubire și înțelepciune. 

sursa: devorbacutine.eu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...