Pagini

luni, 7 septembrie 2015

Gânduri bune pentru fiecare zi


Îmi doresc ca în viața mea să reușesc să aduc armonia și speranța … în fiecare zi … în fiecare minut în care mă simt copleșită de griji… în fiecare secundă în care mă îndoiesc de ceea ce pot sau de ceea ce vrea Dumnezeu de la mine.

Îmi doresc să pot crede și înțelege cuvintele marilor înțelepți sau cel puțin ale celor care și-au depășit propriile temeri, și-au dărâmat propriile bariere și s-au contopit cu visele lor.

Avem nevoie de cuvinte frumoase, cuvinte care să ne motiveze, care să ne întărească sufletul, care să ne fortifice gândurile.

Avem nevoie de cuvinte venite din partea celor dragi, cuvinte care să spună „ mi-e dor de tine” sau „ ești în gândurile mele”.

Ne pasă, indiferent de ce recunoaștem sau nu, de vorbele celor din jurul nostru. Ne doare atunci când ne simțim judecați, neînțeleși, respinși. Ne bucurăm și înflorim când suntem încurajați.

Fiecare zi ar trebui presărată cu gânduri bune, pozitive, frumoase, menite să aducă soarele în viața noastră.

Fiecare zi ar trebui trăită gândind curat, simplu, entuziast.

Zilele noastre se măsoară în cuvinte care mângâie, în gesturi care alină inimi, în îmbrățișări care spun „ sunt alături de tine”.

Zilele noastre nu sunt temerile și grijile care ne fură somnul, ci momentele în care ne-am ridicat deasupra lor, clipele în care ne-am demonstrat întreaga putere interioară.

Fii gândul bun de fiecare zi pentru cei pe care-i iubești. Și încearcă să fii sămânța care încolțește gânduri frumoase în sufletele celor cu care interacționezi.

Gândește frumos despre alții și frumos se va gândi și despre tine. :)

Simte iubire și prietenie pentru cei din jur și exact asta vor simți ei pentru tine.

Totul se întoarce în viața aceasta, bun sau rău, de aceea caută să semeni doar pozitivism, căldură și blândețe acolo unde poposești.

Ia-ți porția zilnică de gânduri nutritive și hrănește-ți spiritul. Apoi împărtășește-le celorlalți rețeta care te ține ferit și zâmbitor zi de zi.

Și un gând bun din partea mea pentru cititorii mei dragi pe care să-l savurați cu plăcere:

„ Găsește timp să fii prietenos – e drumul spre fericire. 

Găsește timp să iubești și să fii iubit – este privilegiul zeilor. 

Găsește timp să privești în jur – ziua e prea scurtă ca să fii egoist. 

Găsește timp să râzi – e cântecul sufletului”

de Anasstasya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*