sâmbătă, 4 iulie 2015

Nu vă tăiaţi rădăcinile! Restabilirea armoniei energetice cu părinţii noştri


Nu vă "tăiaţi" rădăcinile, veţi suferi mult energetic şi spiritual. Părinţii sunt veriga energetică de bază. Chiar dacă au greşit fundamental faţă de noi, sunt părinţii noştri - o verigă energetică solidă pe care, oricât de mult te-ai chinui s-o tai definitiv, nu vei reuşi s-o "anihilezi" niciodată.

Tot mai mulţi oameni, în ultima vreme, îmi solicită ajutorul pentru că întâmpină mari probleme cu părinţii, "tata mă jigneşte mereu", "mama nu este de acord cu căsătoria noastră", "mama îmi spune că soţul meu este un nenorocit şi că eu sunt oarbă şi nu văd, să aleg: ori ea, ori el"....etc.
"Cinsteşte pe mama şi pe tatăl tău". De ce este esenţial să restabilim armonia energetică cu părinţii noştri?

Uneori, părinţii greşesc. Chiar foarte grav. Este de luat în calcul faptul că şi părinţii noştri au fost, cândva, copii. Poate că şi ei, la rândul lor, au fost lipsiţi de iubirea părintească.

Oricât de grea vi se va părea lecţia, fără a stabili armonia energetică între noi şi ei, nu vom putea construi spiritual mare lucru. Părinţii sunt rădăcinile noastre. Sunt prima verigă pe acest pământ - că ne convine sau nu. Fără rădăcini (oricât de proaste ar fi ele), orice plantă moare. Te poţi hrăni artificial, o vreme, dar spiritului tău nu-i va fi bine, în final.

Soluţia? IERTAREA! Iartă-ţi părintele care greşeşte, căci pe tine te ierţi, de fapt.

de Alina Albert

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...