vineri, 16 ianuarie 2015

Te cunosc de undeva?!

Postare dedicată celor care mi-au scris și m-au întrebat exact așa: "Te cunosc de undeva?!"
 

Poate din cămările inimii luminate de zâmbetul tău ce nu se lasă pervertit de rău. Sau poate de pe străzile prăfuite de pașii ce au obosit să caute o iubire atât de pură și autentică.
 
Te cunosc de undeva? Sau doar imaginea ta ce naște năluci o port în minte și în inimă așa cum tu ai învățat să mă porți în chipul cel mai fin și conturat de anii scurși cu grabă în nesimțirea veșniciei noastre.
 
Te cunosc de undeva? Poate din rândurile așternute cu atâta iubire pe hârtia pătată cu grijă de cerneala albăstruie și vie. Sau poate din visele în care te caut atât de mult și te găsesc de atâtea ori…femeie!

Te cunosc de undeva? Din golurile umplute de fericirea împărtășită în doi și din stațiile ce adăpostesc atâția oameni ce așteaptă-un autobuz numit: Iubire! Din drumurile bătătorite cu trudă și înmuiate în lacrimile transparente ale suferinței tămăduitoare. Poate din această Viață în care două inimi își rostesc pe veci, credința!

Te cunosc de undeva? Atunci când trec pe lângă oamenii mirați de măștile trecutului și când respir aerul curat de cald în absența unui “Tu” atât de drag! Așa cum păsările se cunosc cu cerurile și vorbesc aceeași limbă de demult. Asemenea sufletelor pereche ce trăiesc un deja vu atât de viu și autentic.

Te cunosc de undeva …Pentru că doar așa am ajuns să mă cunosc pe mine! :)
 
de Alexandru Chermeleu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...