sâmbătă, 13 decembrie 2014

E timpul să …

Vedeţi cât de mult înseamnă pentru noi razele soarelui! I-aţi simţit şi voi lipsa? Să mulţumim zi de zi pentru minunea lui de a fi, cel mai binecuvântat DAR de la Dumnezeu. 


E timpul să zâmbești din toată inima și să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante din viața ta.

Dăruiește timp fiecărei persoane pe care o iubești. Dăruiește-i momente cu tine, clipe frumoase de care să-și aducă aminte cu plăcere. Construiește punți de legătură între tine și persoana iubită. Fă-l să simtă iubirea, grija și tandrețea care se află în sufletul tău. Permite-i să te descopere, să te iubească așa cum ești tu.

Gândește-te că toate lucrurile din viața ta te definesc. Fă să existe pace, armonie, liniște și frumos. Haosul, agitația, graba nu au ce căuta acolo, pentru că ele nu fac de
cât să strice echilibrul pe care dorești să-l păstrezi.

O viață echilibrată înseamnă o viață plăcută. O viață cât mai lipsită de stres și frământări înseamnă o viață trăită frumos. O viață înțeleasă, iubită și respectată, înseamnă o viață fericită.

Nu ai nevoie de foarte multe lucruri în viață ca să îți poți mulțumi sufletul, dar ai nevoie să-ți găsești echilibrul, să te poți armoniza cu tot ceea ce se întâmplă, să ai încredere în forța ta interioară și în maturitatea care îți caracterizează deciziile.

E timpul să zâmbești și să permiți lucrurilor bune să intre în sufletul tău!

E timpul să ai în minte o viziune clară asupra a tot ceea ce contează pentru tine și să elimini orice gând care te-ar putea tulbura.

Așadar zâmbește din toată inima și lasă gândurile bune să-și facă loc în tine. Lasă-le să-ți ghideze pașii în viață. Permite-le să-ți aducă bucurii, satisfacție și simplitate. Și fericirea mult dorită


de Anasstassya

Un comentariu:

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...