vineri, 5 decembrie 2014

Ai grijă ce oferi!


Suntem sfătuite sa devenim vânători, să cucerim barbatul care ne place, să fim frumoase pentru el, să mergem la sală pentru el, să ne punem silicoane, să ne lucrăm posteriorul, să ne bronzăm. Totul pentru a ne simți frumoase, însă nu pentru noi, ci pentru el. Revistele sunt pline de sfaturi, sit-urile pentru femei şi mai şi. Toate bine intenționate, merg cu valul.

Ceea ce este interesant este că în acelaşi timp suntem sfătuite și să fim naturale, să fim noi, sincere, deschise, profunde. Mă întreb când mai avem timp sa fim profunde din moment ce ne preocupă numai lucruri efemere. Dacă noi ne ocupăm doar de ceea ce este perisabil, oare de ce ne așteptăm sa avem o relație de iubire profundă? Oferim o imagine menită să întrețină atracția fizică apoi ne simțim jignite că suntem tratate ca obiecte sexuale.

Suntem superficiale şi atragem bărbați superficiali. Implicit vom avea relații superficiale. Însă nu trebuie să ne mirăm că aceste relații nu duc unde visăm noi. Este deja cunoscut faptul că multe femei consideră că vor obține iubire folosindu-se de sex. Nu prea e aşa, iar dezamăgirea e mare.

Suntem aşa de ocupate să investim în noi, convinse că altfel nu suntem valoroase, încât ne pierdem în poveşti de succes care nu ne aparțin. Ghidate de modele greșite, muncim asiduu pentru iubire. Pentru că asta ne dorim de fapt, într-un final. Şi suntem convinse că dacă nu investim în ceea ce, ca valul trece, nu vom avea parte de iubire.

Dragele mele, nu aceasta este calea către relația visată. Cel puțin nu cea visată de voi. O relație profundă, de lungă durată, nu se rezumă la imagine şi aparenţe, ci înseamnă mult mai mult. Şi în mod absolut surprinzător, chiar şi femeile cu trup netonifiat, cu burtică, fără silicoane, fără botox, naturale 100%, frumoase pentru că zâmbesc şi trăiesc viața, sunt femei fericite, iubite de partenerii lor.

de Loredana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...