luni, 17 septembrie 2012

Gânduri de la mine

 
Mi-am aşezat capul în palme şi am început să meditez..

LA ce este ,ce-a fost ,şi ce va fi...

Mi-am dat seama că am trecut pe lângă mulţi oameni şi mulţi care au fost ,care au trecut prin viaţa mea....

Unii şi-au lăsat amprenta destul de adânc alţii doar au şters un pic praful din drumul meu....

Au venit şi la fel au şi plecat......

Am avut încredere, şi mi s-a oferit încredere....

AM făcut greşeli care m-au făcut să regret şi greşeli care m-au făcut să realizez cine îmi e prieten şi cine Nu....

Atâtea şi atâtea chipuri mi-au trecut prin faţa ochilor...

Unele le-am uitat altele le mai visez şi azi.....Unele mi-au răpit un zâmbet altele o îmbrăţişare caldă...

Altele mi-au răpit nopţi şi nopţi de vise ...Vise care încă nu s-au împlinit dar la care nu renunt...Prefer să le las acolo ...În lumea mea unde mă pot refugia din când în cănd....

Realizez acum că eu am rămas aceeaşi oarecum....

Aceeaşi persoană căreia îi este suficient un singur zâmbet ca să se îndrăgostească nebuneşte şi o singură privire ca să îşi păstreze acelaşi zâmbet zile întregi....

Aceeaşi persoană  ce se încrede mereu în oameni deşi ştie că nu pot fi trataţi cu încredere tot timpul...

Aceeaşi persoană care pastrează prieteniile adevărate şi tânjeşte mereu după discuţia cu un vechi prieten....
Aceeaşi persoană...Poate un pic mai matură dar la fel de copilaroasă în acelaşi timp...

Aceeaşi EU...Acelaşi TRECUT , Alt PREZENT, Alt VIITOR...Be beautiful,be yourself

Cu iubire şi lumină ,
Daniela

 

3 comentarii:

  1. Cred că ești un om foarte bun, Daniela, iar postările tale mi-au fost de mult folos ! Chiar și când știi unele lucruri, e important felul cum sunt spuse, când le mai asculți o dată...:)

    Îți doresc să ai parte de tot binele pe care îl dăruiești !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc Florina.
    Ştii cum se spune că este bine , să te laude alţii nicidecum să te lauzi singur !Mă consider într-adevăr un om bun care nu ţine supărare , care iartă chiar şi cele mai dureroase vorbe , găsind scuză celui ce o face , dar vezi tu , am încă defectul acesta , de a crede în oameni şi în frumuseţea chiar şi ascunsă a sufletului lor şi nu de puţine ori am aflat că nu este tocmai aşa , că nu ar trebui să dau "credit" chiar tuturor , că ar trebui să fiu mai atentă cui mă destăinui , cui îi ofer sinceritatea mea şi cine cu adevărat merită toate acestea .Am primit muuulte , tare multe lovituri în viaţă , am căzut , dar m-am ridicat cu o forţă nebănuită şi am sperat mereu că lumea poate fi mai bună , că doar trăim toţi sub acelaşi soare ,că Dumnezeu ne oferă tuturor , fără discriminare , aceeaşi lumină şi căldură . Au profitat mulţi de bunătatea mea ,am dăruit-o din toată inima dar ...cred că ar trebui să-mi revizuiesc în totalitate viaţa şi să încerc , să fiu măcar "în gardă" cu tot ceea ce mi se întamplă .O schimbare radicală nu poate fi ...acesta îmi este aluatul ,dar un pic de atenţie în plus nu strică !
    Eu sunt un canal curat şi perfect de lumină , dar nu vreau să devin cum bine îmi spunea un prieten: "Daniela!ai să devii un releu care se arde , daca dai prea mult de la tine, mai ţine şi pentru tine din darurile pe care le primeşti!"

    Eu cred ca aceasta este menirea mea şi nu mă pot schimba.

    Te imbratisez cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere
  3. Daniela, cred că viața și încercările tale se aseamănă mult cu ale mele ! Și eu obișnuiesc să acord încredere până la absurd, și să tot dăruiesc... Dar, știi ceva ? Până la urmă nu am regretat că am făcut asta. Pentru că întotdeauna a ieșit ceva bun de aici, chiar dacă nu vizibil. Steinhardt spune în Jurnalul fericirii cam așa : ”Creștinul făurește oameni noi pe măsura încrederii pe care le-o acordă, și le-o dovedește. El este un ”generator” de persoane.”
    Cred că și tu ai simțit asta...

    Te îmbrățișez și eu, și îți doresc să ai și să obții mereu energia necesară dăruirii ! Obosim doar când sufletul e obosit.

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...