sâmbătă, 16 iunie 2012

Daca te-ai vedea prin ochii Lui Dumnezeu...

 
Cat esti dispus sa mai “dormi”, sa te prefaci ca nu stii ce simti, ce vrei, ce daruri ai, cum sa impartasesti din cine esti? Cat esti dispus sa mai amani alegerile pe care inima ti le tot arata? De cat timp crezi ca ai nevoie pentru a da drumul suferintei dupa care te ascunzi? Cat vrei sa mai stai pe loc, privind inapoi, agatandu-te de ancorele solide pe care le-ai construit si le-ai infipt in trecut? De cate drame mai ai nevoie pentru a hrani iluzia ca “nu esti destul de bun”? Cat mai esti dispus sa crezi in minciunile pe care ti le-au spus altii despre tine si despre viata? Cat esti dispus sa te negi si sa acoperi adevarul interior? O zi, o luna, un an, o viata?
Opreste-te o clipa, respira profund si intreaba-ti inima care e urmatorul pas in acord cu binele tau cel mai inalt, cu misiunea ta divina pe care ti-ai ales-o inca inainte de a veni aici. Ce si pe cine ai putea sa ierti chiar acum? La ce judecati ai putea sa renunti? Care e partenerul alaturi de care poti creste cu adevarat, manifestandu-te autentic? Ce ai putea crea, chiar acum? Care sunt experientele care iti dau putere? La ce ai putea sa renunti chiar acum, pentru a te elibera? Care este adevarul despre ce simti, ce vrei, cine esti?
Oricat ai astepta, sa vina cineva, sa se intample ceva pentru a te vindeca si a-ti schimba viata, nu se va intampla niciodata. De fapt, tu esti cel pe care-l astepti. Pentru a te gasi, nu e nevoie decat de o alegere. Cand esti dispus sa-ti deschizi si sa-ti asculti inima, un infinit univers de posibilitati se va deschide pentru tine. Cand esti dispus sa dai la o parte iluzia, un alt tu, intreg, complet si perfect, va iesi la lumina. In locul fricii va rasari iubirea.
Esti pregatit sa te vezi asa cum esti cu adevarat? Esti gata sa-ti amintesti cine esti si sa accepti prietenia Lui Dumnezeu? Daca te-ai vedea prin ochii Lui Dumnezeu, ai fi uimit de frumusetea si maretia ta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...