joi, 8 martie 2012

Zambet de 8 Martie

Draga prietena, de 8 Martie iti doresc doar atat: sa nu uiti niciodata ca zambetul tau are puterea sa schimbe lumea, ca nimic nu ramane la fel dupa ce a fost atins de tine si, mai ales, sa nu uiti niciodata... cat esti de frumoasa. In cel mai pur, mai profund si mai inaltator sens.


Cine esti tu, draga mea? Cine e aceasta manifestare ajunsa in pragul disperarii pentru ca viata ei este condamnata la suferinta, la neajunsuri, la compromisuri si multe altele de acest gen? Cine te-a adus, draga femeie, in acest punct jalnic al vietii tale? Ce te-a facut sa te indoiesti de tine? Cine ti-a spus sa decazi in fata propriilor ochi? Cine te-a facut sa te judeci in halul asta? De ce suferi, femeie, pentru o suferinta care nu e a ta?

Draga mea, te cred ca ai suferit, te cred ca ai fost o gospodina toata viata, ca ai vrut sa-l multumesti pe barbatul tau, ca te-ai lasat pe tine pentru el. Stiu ca societatea te-a educat sa fii supusa lui, sa-i calci, sa-i faci de mancare, sa fii la dispozitia lui si sa ai grija de copii. Plus job, plus curatenie, plus cumparaturi, plus grija de casa, plus toate cele necesare familiei. Si stiu prea bine ca ai fost genul de femeie care chiar a facut toate acestea, si poate multele peste, pentru a-si multumi barbatul, pentru a-si mentine casnicia sau macar toate acestea aparent.


Dar pe tine cui te-ai lasat, draga mea? De tine cui crezi ca-i pasa, daca tie nu-ti pasa? Cine e acest corp in care ai ajuns sa nu te mai regasesti? Te uiti cu stupoare in oglinda si pur si simplu nu te mai gasesti. Unde e corpul de odinioara, unde e veselia din ochii tai si unde e entuziasmul din inima ta? Unde e femeia care nu iesea nearanjata nici pana la coltul strazii? Unde e femeia aceea vesela, naturala si superba care ii cucerea pe toti barbatii doar prin stilul ei minunat de a fi?

Unde ai disparut, iubito? Unde sunt aspiratiile tale? Unde sunt visele tale? Dar pasiunile care-ti fac inima sa arda de bucurie? Unde le-ai lasat?

Cine esti tu, draga mea? Cine e aceasta expresie imbracata in hainele tale?

Eu stiu ca tu intelegi ca esti o fiinta spirituala, nu una materiala, si ca aceasta manifestare fizica e doar un rol, un joc pe care ti l-ai ales sa-l joci aici, pe Pamant. Insa, daca tot ti l-ai ales, macar joaca-l bine, femeie draga!

Macar profita de el la maxim, bucura-te de tine! Invata sa te respecti, invata sa te asculti! Ce anume te-a adus in starea asta deplorabila, in care nu te mai recunosti in propria viata? Cine crezi ca merita jeliciunea ta, tristetea ta, nerespectul tau fata de tine?

Crezi ca iubitul tau are nevoie de o mama? Are nevoie de o bucatareasa, de cineva care sa-i spele rufele? Sau pur si simplu adora o companie superba alaturi de el, o companie increzatoare, demna de respect, alaturi de care sa gateasca, sa spele rufe, sa mearga la cumparaturi, alaturi de care sa se confeseze, insa cu incredere, cu haz si cu voie buna? Si barbatii au inima, draga mea, si ei, ca si noi, adora sa fie apreciati, iubiti si respectati. Si adora sa aiba alaturi partenere superbe, care sa-i inteleaga, fara reprosuri, fara gelozii si tot felul de asteptari nefondate.

Chiar daca nu crezi, si ei au tot astfel de nevoi ca si noi. Insa, suntem de multe ori prea prinse in rezolvarea dorintelor si asteptarilor noastre pentru a mai fi atente si prezente si la cei din jur.

Asadar, draga mea, daca iubitul tau nu-ti mai acorda atentie, daca nu te mai trateaza cu respect, daca nu-si mai doreste sa faca anumite lucruri cu tine, gandeste-te daca tie ti-ar placea sa faci toate aceste lucruri in compania ta. In compania unei femei mereu nemultumite, nearanjate, care a devenit sclavul propriei vieti. Gandeste-te doar la cat respect iti acorzi tu tie? Cata apreciere ai tu fata de tine? Dar cata incredere ai in tine ca femeie, ca om, ca personalitate?

Raspunde-ti la toate astea. Si atunci vei gasi toate raspunsurile la intrebarile pe care le ai in legatura cu iubitul tau.

Nu vreau sa crezi ca te judec, nu, in nici un caz. Pentru ca stiu ca totul este potrivit, pentru ca stiu ca toate astea te-au adus aici, in acest punct, in care urmeaza sa iei o decizie. Orice decizie vei lua va fi perfecta, insa ea iti va transforma inevitabil atat prezentul cat si viitorul vietii tale.

Totul sta in puterile tale! Totul e in inima ta! Renunta la indoieli si temeri. Renunta la compromis! De azi, alege sa te iubesti mai mult! Alege sa te privesti in ochi si sa-ti atingi inima cu palma. Sa simti trupul cum vibreaza. Sa simti viata in viata ta. Sa fii frumoasa, vesela si autentica. Sa te respecti! Si sa traiesti viata din plin!

Pentru ca meriti! Pentru ca totul e in inima ta! Asculta-te doar! Recunoaste expresia iubirii, fericirii si implinirii pe fata ta! saluta-le si ia-le alaturi de tine in cea mai frumoasa calatorie posibila! In calatoria catre o iubire infinita!

Fericirea ii asteapta intotdeauna :

*pe cei ce plang...
*pe cei ce sufera...
*pe cei ce cauta..
*pe cei ce incearca...

Pentru ca numai aceste persoane pot aprecia acele intamplari care au lasat un semn in viata lor.

Femeie,Dumnezeu sa te tina in palma mainii sale, iar ingerii sa te indrume mereu!
La multi ani !

de Ioana Bucur 

2 comentarii:

  1. « Fii Iubire, fii FERICIRE , dăruiește IUBIREA care ești și lasă-ți Lumina și Cascada IUBIRII Divine care curge prin Tine să strălucească în fiecare clipă.....pentru ca undeva , la o bătaie de inimă distanță de inima ta... cineva își va încălzi sufletul cu ea....♥ »

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit SUNDARY si multumesc pentru mesajul acesta pe care il transmit si eu , vizitatorilor mei .
    Gratie si binecuvantari divine sa ai !

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...