duminică, 15 mai 2011

RUGĂCIUNE PENTRU IUBIREA DE SINE

RUGĂCIUNE PENTRU IUBIREA DE SINE
de Cretu Andreea


Astăzi, aici, acum , DOAMNE , CU VOIA TA :
Ma descopar in oglinzile pe care Tu mi le scoti in cale, ma accept , ma iubesc , ma iert si ma onorez exact asa cum sunt, si, astfel, incetez sa-i mai judec pe cei din jurul meu, care-mi sunt OGLINDA PERFECTA.

Imi accept mintea aşa cum este, cu toate emoţiile sale, cu toate speranţele şi visele mele, cu personalitatea ei, cu felul meu unic de a fi.

Imi accept corpul aşa cum este, cu toată frumuseţea şi perfecţiunea lui.

Iubirea mea de Sine devine atât de puternică încât incetez a ma respinge vreodata , încât incetez a-mi pune piedici în calea propriei mele fericiri, a libertăţii şi iubirii mele.

Fiecare acţiune a mea, fiecare reacţie, fiecare gând şi fiecare emotie pe care le manifest sunt bazate numai pe iubire.

Se amplifică iubirea de Sine până când întregul vis în care trăiesc se transforma, până când teama şi suferinţa devin iubire şi fericire.

Iubirea de Sine devine atât de puternică încât dizolva toate minciunile în care am fost programata să trăiesc, dizolva slabiciunea, neincrederea, si le transforma in Putere, Iubire, Incredere deplina in Divinitate si in Sine, Armonie, Pace , Rabdare.

Iubirea mea de Sine este atât de puternică încât incetez sa-mi traiesc viata în funcţie de părerile celorlalți.
Detin independenta fata de buna sau proasta parere despre mine a celor din jur.

Am o încredere atât de mare în Sinele Meu încât fac singura alegerile pe care le prefer.

Iubirea de Sine imi alunga teama în faţa responsabilităților pe care le am faţă de propria mea viaţă sau a problemelor care pot apărea pe drum.

Orice doresc să realizez, se realizeaza prin puterea iubirii de sine, prin Gratia Divina si Voia Divina.

Începând de astăzi, ma iubesc pe mine astfel incat nu mai permit nici un fel de circumstanţe care să mi se împotrivească.

Imi traiesc viaţa aşa cum sunt, fără să mai pretind că sunt altcineva, numai pentru a fi acceptata de către cei din jur.

Nu mai am nevoie ca altcineva să ma accepte sau să -mi spună cât de buna sunt, căci știu acum CINE sunt cu adevărat.

Ma bucur – prin puterea iubirii de Sine – de ceea ce vad atunci când ma privesc in Oglinda. (Lumea este OGLINDA in care ma privesc).

Zâmbetul innobileaza in fiecare clipa expresia feţei mele, amplificându-i astfel frumuseţea interioară şi exterioară.

SIMT o iubire de Sine atât de intensă încât MA bucur întotdeauna de propria MEA prezenţă, IMI AJUNG MIE INSAMI, SUNT FERICITA CU MINE INSAMI, IN DUMNEZEU, INCETEZ a-mi cauta fericirea in factori exteriori.

Ma iubesc pe mine fără a ma mai judeca, căci judecata nu atrage după ea decât vinovăţie şi auto-acuzare, dorința de a ma auto-pedepsi, care ma fac să pierd perspectiva iubirii Tale, Doamne.

Ma iert pe mine, chiar în acest moment. Mintea mea este purificata si curatata de otrava emoţională şi de auto-acuzaţii, astfel încât pot trăi într-o pace interioară şi într-o iubire perfecte.

IUBIREA de Sine este puterea care imi schimba viaţa, transformând-o dintr-un iad într-un rai.

Transform prin intermediul Iubirii de Sine fiecare relaţie pe care o am, începând cu relaţia cu mine insami.

Ma eliberez de conflictele cu cei din jur, sunt fericita să -mi împart timpul cu cei dragi si cei din jur şi să-i iert pentru orice nedreptate pe care ar comite-o faţă de mine.

Ma iubesc pe mine atat de mult, încât ii iert pe toţi (suflete cu trup sau fara de trup) care au greşit vreodată faţă de mine.

Imi iubesc necondiţionat prietenii si familia, si pe toti cei din jurul meu , astfel încât relaţiile mele cu ei devin absolut pozitive şi pline de iubire.

Creez noi canale de comunicare în relaţiile mele, scap din războiul controlului, în care nu exista învingători sau invinsi.

Lucrez cu toti cei din jur, lucram împreună, ca o echipă, într-un joc al iubirii, fericirii şi armoniei.

Relaţia mea cu familia mea , cu prietenii mei si cu toate fiintele din jurul meu , are la bază IUBIREA NECONDITIONATA , respectul şi bucuria, astfel încât nu mai simt nevoia să le spun cum trebuie să gândească şi cum trebuie să se comporte.

Relatia mea amoroasa este sublima, astfel încât orice clipă pe care o petrec alături de partenerul meu este o clipa de sublima fericire.

Ii accept pe cei din jur exact aşa cum sunt, fără să îi mai judec, căci atunci când îi resping pe alţii, eu ma resping de fapt pe mine insami.

Iar atunci când ma resping pe mine insami, sunt respinsa si de cei din jurul meu.

Ziua de astăzi reprezintă un NOU INCEPUT.

IMI INCEP DIN NOU VIATA, punând la temelia ei puterea iubirii de sine.

Ma bucur de viata, de relaţiile mele, explorez viata, imi asum riscuri, sunt vie şi IUBESC.

Imi deschid inima faţă de iubire, care este dreptul meu prin naştere.

SUNT MAESTRU AL RECUNOSTINTEI, AL GENEROZITATII, AL IUBIRII , AL PACII, AL COMPASIUNII, AL ARMONIEI, AL INTELEPCIUNII DIVINE, AL GRATIEI DIVINE SI MA BUCUR DE INTREAGA CREATIE DIVINA, ACUM , AICI SI DE-A PURURI.
AMIN !

Un comentariu:

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...